reklama
kamisia871
Fanka BB :)
Kath jak tam się trzymasz?
Vadera zawsze coś, ale napewno będzie dobrze Dobro, którym otaczasz kociaki wróci do Ciebie z podwójna, potrójną siłą
Cikulinka super podejście !! Nadzieja umiera ostatnia i może jednak udało się tym razem, trzymam kciuki &&&&
Mam dziś troszku sentymentalny dzień, 21.09. pięć lat temu przeżyliśmy z mężem wielki ból, poronieni,rok temu beta wyszła pozytywna z Sebastianem, moja siostra małolatka ma dziś urodziny. Nie chcę dziś łez, chcę patrzeć w przyszłość pozytywnie i z wielką nadzieją... (oby tak zawsze było )
Vadera zawsze coś, ale napewno będzie dobrze Dobro, którym otaczasz kociaki wróci do Ciebie z podwójna, potrójną siłą
Cikulinka super podejście !! Nadzieja umiera ostatnia i może jednak udało się tym razem, trzymam kciuki &&&&
Mam dziś troszku sentymentalny dzień, 21.09. pięć lat temu przeżyliśmy z mężem wielki ból, poronieni,rok temu beta wyszła pozytywna z Sebastianem, moja siostra małolatka ma dziś urodziny. Nie chcę dziś łez, chcę patrzeć w przyszłość pozytywnie i z wielką nadzieją... (oby tak zawsze było )
katharina203
Jakos sie trzymam. Leze i odpoczywam. Dzis obchodze 3 rocznice slubu i ten moj gamon bedac w kosowie zorganizowal mi kwiaty poczta kwiatowa...
bertha
woooow, ale cudownie! piekna niespodzianka!!! Gratulacje rocznicy!!Jakos sie trzymam. Leze i odpoczywam. Dzis obchodze 3 rocznice slubu i ten moj gamon bedac w kosowie zorganizowal mi kwiaty poczta kwiatowa...
Mój gamoń będąc na miejscu nie potrafi mi czegos takiego zorganizowac
katharina203
Dzieki dziewczyny...
stacy
Kath - wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń :-)
Kamisiu - warto walczyć :-)
Kamisiu - warto walczyć :-)
vadera
Vadera nie znamy się osobiście, ale jak czytam twoje posty to dziwnie się czuję jakbyś mi w głowie siedziała. moje myśli wypisujesz
a ty masz jakieś problemy z nerkami?
Kath jak dzisiaj. uściski
cikulinka najważniejsze to wierzyć. kibicuję
udanego dnia dla wszystkich
Nigdy nie miałam. Póki co nie mam czasu na szczęście na panikowanie a już jutro mnie lekarz oświeci. Na fb czytałam przed chwilą dosłownie post dziewczyny będącej w 30 tyg. której powiedziano, że niedoczynności lekkie jednej z nerek to norma. Wprawdzie ja jeszcze do 30 kawałek, ale tego się będę do jutra trzymać.
Kath: spokojnej rocznicy, nie roztkliwiaj się A tak poważnie to kolejnej już w pełnym składzie! ))
Kamisiu limit smutnych i ciężkich sytuacji wykorzystałas, mam nadzieję że teraz będzie coraz lepiej
Kath wszystkiego najlepszego
Do mnie dociera coraz bardziej że rodzicami nie będziemy, bo ustawa jutro w nocy będzie czytana:/
Myślałam że do lutego się wstrzymaja w sejmie ale ludzi mają głęboko w d...
Kredko co tam u Ciebie?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kath wszystkiego najlepszego
Do mnie dociera coraz bardziej że rodzicami nie będziemy, bo ustawa jutro w nocy będzie czytana:/
Myślałam że do lutego się wstrzymaja w sejmie ale ludzi mają głęboko w d...
Kredko co tam u Ciebie?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cześć dziewczyny
Kath wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! :*
Kamisiu mocno przytulam i wierzę, że wszystko wam się ułoży i w niedalekiej przyszłości będziesz cieszyć się każdym dniem spędzonym z maleństwem
U nas nic nowego, codziennie was czytam i kibicuje każdej z osobna. Mój M zaczyna myśleć już coraz poważniej o in vitro. Generalnie plan jest taki, że jak w spłacimy jeden kredyt to w przyszłym roku moglibyśmy wziąć kolejny na ivf. Marzen o co chodzi z tą ustawą bo się nie orientuje? Nadal bierzemy te zioła ale po za tym, że schudłam i że zniknął mi cellulit efektów w postaci dwóch kresek brak... no ale jeszcze może cud się zdarzy bo ten ojciec powiedział że w ciągu 3 miesięcy a to dopiero 1 minął
Kath wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! :*
Kamisiu mocno przytulam i wierzę, że wszystko wam się ułoży i w niedalekiej przyszłości będziesz cieszyć się każdym dniem spędzonym z maleństwem
U nas nic nowego, codziennie was czytam i kibicuje każdej z osobna. Mój M zaczyna myśleć już coraz poważniej o in vitro. Generalnie plan jest taki, że jak w spłacimy jeden kredyt to w przyszłym roku moglibyśmy wziąć kolejny na ivf. Marzen o co chodzi z tą ustawą bo się nie orientuje? Nadal bierzemy te zioła ale po za tym, że schudłam i że zniknął mi cellulit efektów w postaci dwóch kresek brak... no ale jeszcze może cud się zdarzy bo ten ojciec powiedział że w ciągu 3 miesięcy a to dopiero 1 minął
Podziel się: