reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nou będzie głosowanie w sejmie i chcą zakazać mrożenia zarodków i ma być zapladniany tylko jeden oocyt i ma być podany w przeciągu 72 od zapłodnienia:(
Mam nadzieję że to nie przejdzie.

Nou co to za zioła? Też chętnie pozbylabym się cellulitu ?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzen - po pierwsze to jest po prostu chore co wymyślili. Ale powiedzmy że to przejdzie, NIE WOLNO zamrażac. I co w sytuacji jak kobieta w drodze na transfer ma np. wypadek? Przecież do transferu nie dojdzie. Co wtedy dzieję się z tym zarodkiem? Przepada? Bo czasem jak czytam tych pisiorów to aż mi brak słów.

Jak to przejdzie to chyba się cofamy do epoki kamienia łupanego.

W krk jest taka poradnia u Bonifratów, gdzie przyjmuje ojciec Franciszek. Poszliśmy do niego po ostatniej iui bo żeby nie siedzieć bezczynnie... tonący brzytwy się chwyta. Ten ojciec jest spoko bo nie zdążyliśmy się odezwać a on wiedział co nam jest... dał i mnie i mojemu M mieszanki ziół i dodatkowo krople, mnie na ukrwienie bo stwierdził ze w macicy jest za zimno a mojemu M na nerwy. Dodatkowo kazał duuużo pić. Te zioła można kupić na jego receptę tylko w aptece Bonifratów :) takie czary... no i powiedział, że 3 miesiące i mam być w ciąży... Co do tej ustawy to teraz mnie załamałaś... :( a już snuliśmy plany że po nowym roku ruszymy do działania....

Kobieta ktora mialaby odroczony transfer z powodu hiperstymulacji tez jest bez szans bo ma tylko 72h do podania zarodka...i nie wspomnie ze nie jest mozliwe osiagniecie stadium blastocysty...

Kurde, ale to zakazać całkowicie chcą mrożenia?? Czy tylko nie bedą dofinansowywać?? Przeciez to jest jakis żart... Za granice trzeba bedzie jechać mrozić, szara strefa sie wyłoni.. Ech.. Porażka

W krk jest taka poradnia u Bonifratów, gdzie przyjmuje ojciec Franciszek. Poszliśmy do niego po ostatniej iui bo żeby nie siedzieć bezczynnie... tonący brzytwy się chwyta. Ten ojciec jest spoko bo nie zdążyliśmy się odezwać a on wiedział co nam jest... dał i mnie i mojemu M mieszanki ziół i dodatkowo krople, mnie na ukrwienie bo stwierdził ze w macicy jest za zimno a mojemu M na nerwy. Dodatkowo kazał duuużo pić. Te zioła można kupić na jego receptę tylko w aptece Bonifratów :) takie czary... no i powiedział, że 3 miesiące i mam być w ciąży... Co do tej ustawy to teraz mnie załamałaś... :( a już snuliśmy plany że po nowym roku ruszymy do działania....

Oo, ciekawe te zioła.. A nie masz tam składu? Moze sobie jakos je same podkładamy? :) ja tez chetnie pozbędę sie celulitu i zajdę w ciąże oczywiście :)

Bertha mam niby skład podany ale jest to długa lista... skład to jedno ważniejsze są proporcje, których niestety nie mam już podanych :(
Co do tej ustawy to ja jestem załamana teraz już, choć jak właśnie powiedziałam mojemu M to rzekł, że pojedziemy za granicę...

Bertha mam niby skład podany ale jest to długa lista... skład to jedno ważniejsze są proporcje, których niestety nie mam już podanych :(
Co do tej ustawy to ja jestem załamana teraz już, choć jak właśnie powiedziałam mojemu M to rzekł, że pojedziemy za granicę...

To przy okazji wrzuć zdjęcie skladu, chetnie zobaczę co tam jest i w tych kropelkach. rozpoznawajcie zagranice to potem będziecie nasza latarnia na tych nieznanych morzach :)

reklama
Do góry