reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko, Magda
Ogromne gratulacje :-)
Aniko, nie mogliscie lepiej trafic:dziewczynka i to jeszcze waga :-) a na kiedy wyznaczyli Ci termin ;-)
Madziu, juz dwa centymetry?ten czas tak szybko leci :-)
Dziewczyny, dalszej nudnej ciazy Wam zycze :-*

Marzen
U mnie ok. Ja jestem monter i juz wrocilam do pracy ;-) troche jeszcze pobolewa, ale no pewnie teraz musze swoje odczekac ;-)

Beti
Halo????

Zuzik. Niebajko, Stacy
Buziole dla Was i Waszych szkrabow :-*

Kamisiu
:-*

Kredko, katharina, Pyreczko
Pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Aniko...bardzo gratuluje...i tak po cichutku zazdroszcze...
Ja tez:-) no i gratuluje oczywiscie:-*

No ale kiedys musimy sie wszystkie tych bezzebnych usmiechow doczekac (i nie mam tu na mysli naszych m za paredziesiat lat;-) )

Ja Wam powiem ze oderwalam mysli na chwile bo nagle zwalilo mi sie duzo pracy i ledwo co ogarniam:-) oby tak trwalo:-) i chyba jakos ochlonelam od wszystkiego mimo ze nadal nie moge uwierzyc ze ide w strone ivf:-D
Poza tym @ nadchodzi bo juz mnie wszystko boli wiec jeszcze dzis lub jutro przylezie..

Ostatnia edycja:
Martwilam się, ze praktycznie nie przytylam i brzuch mam niemal płaski, wieczorami tylko się wybija. Tak naprawdę przed ciążą wazylam tyle, ile teraz. Lekarka u spokoila, że dopóki wyniki Małej i moje sa.ok, to nie mam powodów do zmartwień :)

aniko zgadza się wyniki są najważniejsze.
ja też się martwiłam że moja waga stoi w miejscu, byłam przekonana że w ciąży tyje się szybko. ale uwaga. ważyłam 54,1 a wczorajsze ważenie wskazało 54,8:laugh2: położna: "no zaczęła pani tyć" M (ze śmiechem) : "prryy szalona"

udanego dnia dla Wszystkich:-D

wiecie co zadzwoniłam do poradni genetycznej umówić się na badania prenatalne i babka mnie zrąbała, że mój lekarz prowadzący na skierowaniu w pkt cel porady wypisał badania jakie mają mi zrobić. powiedziała że ma przepisać i wpisać badania prenatalne, bo w ich poradni pracują specjaliści i wiedzą co mają robić i że mój gin ma nie wchodzić w ich kompetencje.
a jak zapytałam o Harmony test to prychnęła na mnie, że to drogie badanie, ja że wiem a ona to niech pani sobie szuka laboratorium które to pani zrobi
pomyślałam, że musiało jej się przytrafić coś nieprzyjemnego bo inaczej dlaczego w takich słowach i takim tonem...:-( :(

wiecie co zadzwoniłam do poradni genetycznej umówić się na badania prenatalne i babka mnie zrąbała, że mój lekarz prowadzący na skierowaniu w pkt cel porady wypisał badania jakie mają mi zrobić. powiedziała że ma przepisać i wpisać badania prenatalne, bo w ich poradni pracują specjaliści i wiedzą co mają robić i że mój gin ma nie wchodzić w ich kompetencje.
a jak zapytałam o Harmony test to prychnęła na mnie, że to drogie badanie, ja że wiem a ona to niech pani sobie szuka laboratorium które to pani zrobi
pomyślałam, że musiało jej się przytrafić coś nieprzyjemnego bo inaczej dlaczego w takich słowach i takim tonem...:-( :(

O kurczę, chyba naprawdę kobieta ma zły dzień. Co absolutnie jej nie usprawiedliwia :/
Mam nadzieję, że wiecej nieprzyjemności mieć nie będziesz!

Kredki, dzieki:) też sama uskladam :)

reklama
Do góry