reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny strasznie mi sie nie podoba forum po aktualizacji. Korzystam tylko z tel i czuje sie zniechecona ze tak powiem.. tez macie takie odczucia? A najgorsze ze nie da sie cofnac aktualizacji...:-(

reklama
Magda co za babsztyl!
Moj N powiedziałby, ze to nie wina @, tylko brak przytulanek i stad frustracje:D
Wazne, ze masz juz zalatwione:)

Kredko jaka aktualizacja? Teraz jakas jest nowa?

Dziewczyny namowilyscie mnie do staniecia na wage:D prawie 5dych! Prawie 4kg przytylam:D

Madzia - ja nie wiem jak można być tak nie miłym. Pracuje na takim stanowisku że chyba nie ma wyjścia. Nie ważne jaki akurat ma dzień. Dobry czy zły?

Znowu jest jakaś aktualizacja? Ja chyba jestem sto lat z tyłu :-) :-) :-) :-) :-)

Ja do wagi się nie zbliżam. Zostały mi po ciąży jeszcze 2 kg i ciężko mi je zrzucić. :-( :-(

KWIECIEŃ

22- Katharina - wizyta
25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin

MAJ

11- Anika - wizyta
17- M26- wizyta
Beti- iui
Marzen - wizyta

CZERWIEC

Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Kredka- ivf - start attachFull755319

Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was

Załączniki

• upload_2016-4-21_14-34-47.png
    upload_2016-4-21_14-34-47.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny

Nie mam coś weny ostatnio na pisanie
Myślałam że już po plamieniach ale się przeliczylam, popołudniu powtórka. Dodatkowo mdłości mnie męczą i całkowicie od mięsa mnie odrzucilo
Bardzo chce juz poniedziałek.
Aniko gratuluję Córeczki
Madziu bardzo się ciesze ze u Ciebie tez wszystko dobrze
Trzymam za Wszystkie z Was mocno kciuki. Żeby również wiara powróciła i wkoncu uzyskacie upragniony cel

Katharina a jaką masz jutro wizytę?
Umówiłam się na 17 maja do gin który będzie mi prowadził ciążę, bo niestety do niego są spore kolejki.

reklama
Do góry