reklama
katharina203
Fanka BB :)
Aniko...bardzo gratuluje...i tak po cichutku zazdroszcze...
kamisia871
Aniko szczere gratulacje !!niech ta mała dziewczynka rośnie zdrowo !! Cieszę się,że wszystko ok.
MagdaM33
aniko wspaniale a dlaczego przejmowałaś się swoją wagą?
ja też mam wiadomości dobre. usg pokazało maluszka ma już blisko 2 cm, serduszko bije prawidłowo. dostałam skierowanie na badani i muszę się umawiać, jutro zacznę obdzwaniać przychodnie, bo z tego co wiem to ponieważ stara baba jestem to za darmo je będę miała tylko nie wiem czy nie jest potrzebne jakieś specjalne skierowanie.
ja też mam wiadomości dobre. usg pokazało maluszka ma już blisko 2 cm, serduszko bije prawidłowo. dostałam skierowanie na badani i muszę się umawiać, jutro zacznę obdzwaniać przychodnie, bo z tego co wiem to ponieważ stara baba jestem to za darmo je będę miała tylko nie wiem czy nie jest potrzebne jakieś specjalne skierowanie.
MagdaM33
M26 dobrze że udało się skonsultować z lekarzem. ciepło tulę :-)
kamisiu uściski dla ciebie :-*
dziewczyny wiem jak Wam ciężko, wiem jak bolą te durnowate teksty, bardzo Wam kibicuję żebyście jak najszybcie pozamykały gęby tym doradzaczom...
kamisiu uściski dla ciebie :-*
dziewczyny wiem jak Wam ciężko, wiem jak bolą te durnowate teksty, bardzo Wam kibicuję żebyście jak najszybcie pozamykały gęby tym doradzaczom...
stacy
M26 - ja jak miałam plamienia lekarz mówił że to pewnie czyszczenie po drugim zarodku. Będzie dobrze :-)
Aniko - gratuluję córeczki pod sercem. Niech rośnie zdrowo.
Madziu - kciuki cały czas :-)
Aniko - gratuluję córeczki pod sercem. Niech rośnie zdrowo.
Madziu - kciuki cały czas :-)
stacy
Gratulacje!!!!!! Same dobre wiadomości. :-)
katharina203
Madziu cudowne wiesci...gratuluje...
reklama
Podziel się: