reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pojawiła się krew. Udało mi się bezpośrednio skontaktować z lekarzem. Mam odstawić acard i estrofen zmniejszyć do 2x1. I wierzyć że jest dobrze, bo było ostatnio serduszko i ze 20 % kobiet ma krwawienia. Jutro zbadać Hcg i progesteron. Jestem załamana. I tak czekać do poniedziałku.

reklama
M 26 przelicz sobie czy teraz nie miałabyś terminu miesiączki. Czasem tak się zdarza. Nie ma się co załamywać. Leż, odpoczywaj, będzie dobrze!

M26, wiem, ze.się bardzo boisz, ale krew nie musi oznaczać nic zlego! Mnie dwa razy dosłownie zalalo, a Maluszek zdrowo rośnie. Wierzę, ze i Ciebie też tak będzie :*

Marzen jutro jest 22 ķwietnia :)...ale to nic...moja wizyta i tak jest bezsensowna...

M26 trzymaj sie prosze i badz dobrej mysli...wierze ze z babelkiem jest wszystko dobrze. ...

M26, jak Ci noc minęła?

Magda, wiele razy już miałam zapytac- antybiotyk lykasz na te bakterie? Kiedy powtorny powiew?

Dobrego dnia dla wszystkich!

Dziękuję Wam.
A noc w miarę dobrze. krwawienie było jak narazie jednorazowe, teraz bardzo delikatny brązowy śluz. Zaraz wybieram się na krew i spowrotem do łóżka. Oby już ta sytuacja się nie powtórzyła bo padne na zawał.

reklama
M26, a odczuwasz jakieś bóle? Pamiętaj, ze po nocy może tego wypłynąć więcej, bo długo lezalas. Zrób badani i wracaj do lozka

Do góry