reklama
stacy
Fanka BB :)
Kamisiu myślami jestem z Tobą.
Lumia- alergia na te wszystkie pyłki to coś strasznego. Mojego m to męczy, tragedia.
My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda jest piękna a podobno miało padać cały dzień :-) :-) :-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. :-) :-) :-)
Lumia- alergia na te wszystkie pyłki to coś strasznego. Mojego m to męczy, tragedia.
My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda jest piękna a podobno miało padać cały dzień :-) :-) :-)
Kamisiu myślami jestem z Tobą.
Stacy,
No tragedia, ale i tak sie pocieszam, ze to sezonowo ;-) a nie caly rok i ze nie mam alergii na roztocza czy kurz...bo to chyba jednak gorsza sprawa ;-)
U mnie tez piekna pogoda. Lapie wit D lezac w ogrodku na lezaku ;-) to moje pierwsze wyjscie z domu od postrzalu ;-)
Milej i slonecznej niedzieli dla wszystkich :-*
katharina203
Brzydka niedziela...w kuj-pom lało prawie caly dzien. Do tego przyszla do mnie @. I juz z bezsilnosci opisalam swoje leczenie. Zeszyt gotowy do in vitro. Moja psychika tez...
katharina203
Maz nie wierzy w iui a jezeli chodzi o in vitro to jest jak najbardziej na tak...szkoda ze musi wyjechac na misje zeby na nie zarobic...i szkoda tych 6 miesiecy no ale coz...
wiesz lumio on by chcial od razu dwie córki...ja bym chciala chociaz jedno zdrowe dziecko...
wiesz lumio on by chcial od razu dwie córki...ja bym chciala chociaz jedno zdrowe dziecko...
Maz nie wierzy w iui a jezeli chodzi o in vitro to jest jak najbardziej na tak...szkoda ze musi wyjechac na misje zeby na nie zarobic...i szkoda tych 6 miesiecy no ale coz...
Katharino i super.
Wiesz z tym iui to loteria. Jednym sie udaje, drugim nie....ja mialam 3iui i nic, a w koncu naturalnie zaskoczylo.
Wiesz, mysle, ze 6miesiecy szybko zleci, zobaczysz! A pomysl, ze po tych 6mies macie konkretny plan dzialania. Jednak przy in vitro szanse sa duzo wieksze.
Fajnie , ze podjeliscie wspolna decyzje ;-)
Katharina&&&&&&&&
A przez te 6miesiecy podrasuj jajca i suplementuj witaminy ;-)
katharina203
Lumio Obiecalam to sobie...suplementy...dieta...cwiczenia...nie zmarnuje tych 6 miesiecy...
Tylko w lipcu czeka mnie porod szwagierki...nie lubimy sie...i pisalam juz o moich tesciach...beda razem z nia mi tylko dowalac...
Tylko w lipcu czeka mnie porod szwagierki...nie lubimy sie...i pisalam juz o moich tesciach...beda razem z nia mi tylko dowalac...
reklama
Lumio Obiecalam to sobie...suplementy...dieta...cwiczenia...nie zmarnuje tych 6 miesiecy...
No i swietny plan ;-) brawo Ty :-)!!!!
A jak dojdzie do porodu i Cie zobaczy taka wylaszczona to jezyka w gebie zapomni ;-)
Poza tym nie stresuj sie tym na zapas ;-) teraz skup sie na przyjetym planie dzialania!!! :-)
Podziel się: