reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na pewno środki przeciwbólowe wpływają negatywnie na płodność, na niektórych ulotkach nawet o tym piszą. Ale leki na alergię - nie mam pojęcia.

reklama
Kamisiu myślami jestem z Tobą.

Lumia- alergia na te wszystkie pyłki to coś strasznego. Mojego m to męczy, tragedia.

My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda jest piękna a podobno miało padać cały dzień :-) :-) :-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. :-) :-) :-)

Kamisiu myślami jestem z Tobą.

Lumia- alergia na te wszystkie pyłki to coś strasznego. Mojego m to męczy, tragedia.

My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda jest piękna a podobno miało padać cały dzień :-) :-) :-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. :-) :-) :-)

Stacy,
No tragedia, ale i tak sie pocieszam, ze to sezonowo ;-) a nie caly rok :pi ze nie mam alergii na roztocza czy kurz...bo to chyba jednak gorsza sprawa ;-)

U mnie tez piekna pogoda. Lapie wit D lezac w ogrodku na lezaku ;-) to moje pierwsze wyjscie z domu od postrzalu ;-)
Milej i slonecznej niedzieli dla wszystkich :-*

Brzydka niedziela...w kuj-pom lało prawie caly dzien. Do tego przyszla do mnie @. I juz z bezsilnosci opisalam swoje leczenie. Zeszyt gotowy do in vitro. Moja psychika tez...

Katharina,
A u Nas w malopol pieknie dzis caly dzien. Slonka juz nie ma i chmury przyszly, ale nawet sie chyba nie zapowiada na deszcz i burze, a tyle o tym trabili :p
Katharina. W mojej ocenie, to super decyzja! ;-)a maz co na to?

Maz nie wierzy w iui a jezeli chodzi o in vitro to jest jak najbardziej na tak...szkoda ze musi wyjechac na misje zeby na nie zarobic...i szkoda tych 6 miesiecy no ale coz...
wiesz lumio on by chcial od razu dwie córki...ja bym chciala chociaz jedno zdrowe dziecko...

Maz nie wierzy w iui a jezeli chodzi o in vitro to jest jak najbardziej na tak...szkoda ze musi wyjechac na misje zeby na nie zarobic...i szkoda tych 6 miesiecy no ale coz...
wiesz lumio on by chcial od razu dwie córki...ja bym chciala chociaz jedno zdrowe dziecko...

Katharino i super.
Wiesz z tym iui to loteria. Jednym sie udaje, drugim nie....ja mialam 3iui i nic, a w koncu naturalnie zaskoczylo.
Wiesz, mysle, ze 6miesiecy szybko zleci, zobaczysz! A pomysl, ze po tych 6mies macie konkretny plan dzialania. Jednak przy in vitro szanse sa duzo wieksze.
Fajnie , ze podjeliscie wspolna decyzje ;-)

Katharina&&&&&&&&
A przez te 6miesiecy podrasuj jajca i suplementuj witaminy ;-)

Lumio Obiecalam to sobie...suplementy...dieta...cwiczenia...nie zmarnuje tych 6 miesiecy...
Tylko w lipcu czeka mnie porod szwagierki...nie lubimy sie...i pisalam juz o moich tesciach...beda razem z nia mi tylko dowalac...

reklama
Lumio Obiecalam to sobie...suplementy...dieta...cwiczenia...nie zmarnuje tych 6 miesiecy...
Tylko w lipcu czeka mnie porod szwagierki...nie lubimy sie...i pisalam juz o moich tesciach...beda razem z nia mi tylko dowalac...

No i swietny plan ;-) brawo Ty :-)!!!!
A jak dojdzie do porodu i Cie zobaczy taka wylaszczona to jezyka w gebie zapomni :p ;-)
Poza tym nie stresuj sie tym na zapas ;-) teraz skup sie na przyjetym planie dzialania!!! :-)

Do góry