reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na pewno środki przeciwbólowe wpływają negatywnie na płodność, na niektórych ulotkach nawet o tym piszą. Ale leki na alergię - nie mam pojęcia.

reklama
Kamisiu myślami jestem z Tobą.

Lumia- alergia na te wszystkie pyłki to coś strasznego. Mojego m to męczy, tragedia.

My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda jest piękna a podobno miało padać cały dzień :-) :-) :-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. :-) :-) :-)

Kamisiu myślami jestem z Tobą.

Lumia- alergia na te wszystkie pyłki to coś strasznego. Mojego m to męczy, tragedia.

My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda jest piękna a podobno miało padać cały dzień :-) :-) :-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. :-) :-) :-)

Stacy,
No tragedia, ale i tak sie pocieszam, ze to sezonowo ;-) a nie caly rok :pi ze nie mam alergii na roztocza czy kurz...bo to chyba jednak gorsza sprawa ;-)

U mnie tez piekna pogoda. Lapie wit D lezac w ogrodku na lezaku ;-) to moje pierwsze wyjscie z domu od postrzalu ;-)
Milej i slonecznej niedzieli dla wszystkich :-*

Brzydka niedziela...w kuj-pom lało prawie caly dzien. Do tego przyszla do mnie @. I juz z bezsilnosci opisalam swoje leczenie. Zeszyt gotowy do in vitro. Moja psychika tez...

Katharina,
A u Nas w malopol pieknie dzis caly dzien. Slonka juz nie ma i chmury przyszly, ale nawet sie chyba nie zapowiada na deszcz i burze, a tyle o tym trabili :p
Katharina. W mojej ocenie, to super decyzja! ;-)a maz co na to?

Maz nie wierzy w iui a jezeli chodzi o in vitro to jest jak najbardziej na tak...szkoda ze musi wyjechac na misje zeby na nie zarobic...i szkoda tych 6 miesiecy no ale coz...
wiesz lumio on by chcial od razu dwie córki...ja bym chciala chociaz jedno zdrowe dziecko...

Maz nie wierzy w iui a jezeli chodzi o in vitro to jest jak najbardziej na tak...szkoda ze musi wyjechac na misje zeby na nie zarobic...i szkoda tych 6 miesiecy no ale coz...
wiesz lumio on by chcial od razu dwie córki...ja bym chciala chociaz jedno zdrowe dziecko...

Katharino i super.
Wiesz z tym iui to loteria. Jednym sie udaje, drugim nie....ja mialam 3iui i nic, a w koncu naturalnie zaskoczylo.
Wiesz, mysle, ze 6miesiecy szybko zleci, zobaczysz! A pomysl, ze po tych 6mies macie konkretny plan dzialania. Jednak przy in vitro szanse sa duzo wieksze.
Fajnie , ze podjeliscie wspolna decyzje ;-)

Katharina&&&&&&&&
A przez te 6miesiecy podrasuj jajca i suplementuj witaminy ;-)

Lumio Obiecalam to sobie...suplementy...dieta...cwiczenia...nie zmarnuje tych 6 miesiecy...
Tylko w lipcu czeka mnie porod szwagierki...nie lubimy sie...i pisalam juz o moich tesciach...beda razem z nia mi tylko dowalac...

reklama
Lumio Obiecalam to sobie...suplementy...dieta...cwiczenia...nie zmarnuje tych 6 miesiecy...
Tylko w lipcu czeka mnie porod szwagierki...nie lubimy sie...i pisalam juz o moich tesciach...beda razem z nia mi tylko dowalac...

No i swietny plan ;-) brawo Ty :-)!!!!
A jak dojdzie do porodu i Cie zobaczy taka wylaszczona to jezyka w gebie zapomni :p ;-)
Poza tym nie stresuj sie tym na zapas ;-) teraz skup sie na przyjetym planie dzialania!!! :-)

Do góry