reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pyreczko,
To nie zamulaj tylko korzystaj z ostatnich chwil w jednopaku :p
Zrob cos dla siebie, swojego samopoczucia :-*
Bo cos czuje, ze po laparo to szybko zaskoczysz ;-)

witam się i ja po wekendzie

Kamisiu bardzo mi przykro, to co Was spotkało jest bardzo niesprawiedliwe. przytulam Was mocno, cieszę się że jesteś z nami.

aniko nie przeoczyłaś wyniku, bo dopiero odebrałam, mam bakterię i będę musiała wziąć antybiotyk i już wyczytałam, że skoro to się pojawiło to będę musiała robić posiew co jakiś czas i że muszę się zaopatrzyć w sok z żurawiny i pić go regularnie bo to pomoże i zapobiegnie nawrotom.

katharina walcz o siebie, olej teściów i szwagierkę. Ty jesteś najważniejsza tylko Ty się liczysz i Wasze dziecko. ćwicz trzymaj zdrową dietę, kiedy będziesz się dobrze czuła to lepiej zniesiesz złośliwości i czas rozłąki z mężem. a po powrocie mężulek zobaczy taką żonkę i razem rozpoczniecie drogę na końcu której będzie małe różowe rozwrzeszczane:-) :)

Lumia no jak nie urok to... koszona trawa. ja tylko z obserwacji wiem jak to jest. mój m. jest alergikiem

Madzia,
No a nalepszy tekst mojego meza wczoraj :p
No bo oczywiscie od tego kichania i wycierania i kichol i wszystko w promieniu kilkunastu cm wyglada jak wyglada :p

"Misiek, prosze przestan chodzic do tej kosmetyczki, bo popatrz co Ci z twarza robi"
Hahaha padlam :p

A jak tam week we dwoje?

Kurde to tez musiala sie przyplatac cholera :-\ mysle, ze oprocz sokumozesz sobie kupic zurawine i wcinac ;-)

KWIECIEŃ

20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin

MAJ

Beti- iui
Marzen - wizyta

CZERWIEC

Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Kredka- ivf - start :)

Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was

Hey kobietki ..... staramy się z m juz chyba od 100 lat o rodzeństwo dla synka .... niestety żołnierzyki m nie są rewelacyjne aczkolwiek po kuracji jest poprawa .... androlog na dzień dzisiejszy kazał brać suplementy i czekać na efekty .... w każdym razie jesteśmy zdecydowani podejść do iui ,z tym ze dopiero w okolicach sierpień / wrzesień .... pozwolę wiec sobie poczytać was troszkę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziękuję za miłe przywitanie :)
Póki co wszystko jasne .... zobaczymy jaki plan będzie miał gin na nas .... bo ja cykle mam w sumie regularnie no i owu tez występuje .... przy pierwszym cyklu z clo udało się nawet zajść w ciążę .. z tym ze okazała się być pozamaciczna .... po fakcie wyczytałam w ulotce ze cp to m.in skutek uboczny .... aczkolwiek pod względem medycznym nie znaleźli u mnie przyczyny ..... mówią ze porostu miałam pecha ..... doczytam do końca bo troszkę tego jest :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry