reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jestem i ja,cały czas czytam na bieżąco bo muszę wiedzieć co u Was.

W piątek pochowaliśmy naszego Bohatera,serducho rozpadło mi się na kawałeczki jak zobaczyłam trumienke i wiedziałam,że jest tam Sebek...chciałam ją zabrać i uciec jak najdalej...teraz razem ze swoją siostrzyczką Anastazją patrzą na nas z góry i będą dodawać nam sił... Ja od piątku z cmentarza to bym najlepiej nie wychodziła tylko patrzała na tabliczkę na krzyżu i co chwile układała kwiaty na tym maleńkim grobie...Jutro moja mamcia już wraca do UK i boję się co będzie dalej...

Także tak to wygląda,pozdrawiam Kochane !

reklama
Kamisiu,
A Ty dla Nas jestes nasza Bohaterka. Wzorem postawy! Ty, Twoj m i oczywiscie Maly Sebek.
Serce mi sie kraja Kamisiu, a lzy same pchaja sie do oczu.
Tak bardzo zycze Wam aby los sie dla Was odmienil. Tak bardzo, bardzo!!!!!

Kamisiu nie pamietam gdzie mieszkasz, ale jesli tylko bedziesz potrzebowala:rozmowy, spotkania,wyplakania do rekawa....czegokolwiek sluze pomoca!!!

Niebajko,
Wybaczam ;-) ale nawet ten slaby deszczyk nie pomogl. Normalnie spokoj, a co jakis czas salwy kichania.....wlasnie zaaplikowalam uderzeniowe dawki calcium allergo ;-)

Lumia jak katar? Dziewcxyny a jak to jest z lekami na alergie??? Bo ja biore caly czas bo bym padla bez nich ale z tego co wiem nimt nie robil badan czy sa bezpieczne. Prawda to?

reklama
Lumia jak katar? Dziewcxyny a jak to jest z lekami na alergie??? Bo ja biore caly czas bo bym padla bez nich ale z tego co wiem nimt nie robil badan czy sa bezpieczne. Prawda to?

Dzis juz lepiej. Na noc zaaplikowalam sobie tabletke ;-) chocc wzbranialam sie, ale stan byl taki, ze skapitulowalam, jak przy jednym z "smarkania" zabolalo mnie mocno ucho :-\ boli do dzis.....
Kredko,
Kiedys cos czytalam, ze przy staraniach nie sa wskazane, ze niby cos z owu nie tak. Ale nie wiem czy to nie jakies mity....

Do góry