reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jestem i ja,cały czas czytam na bieżąco bo muszę wiedzieć co u Was.

W piątek pochowaliśmy naszego Bohatera,serducho rozpadło mi się na kawałeczki jak zobaczyłam trumienke i wiedziałam,że jest tam Sebek...chciałam ją zabrać i uciec jak najdalej...teraz razem ze swoją siostrzyczką Anastazją patrzą na nas z góry i będą dodawać nam sił... Ja od piątku z cmentarza to bym najlepiej nie wychodziła tylko patrzała na tabliczkę na krzyżu i co chwile układała kwiaty na tym maleńkim grobie...Jutro moja mamcia już wraca do UK i boję się co będzie dalej...

Także tak to wygląda,pozdrawiam Kochane !

reklama
Kamisiu,
A Ty dla Nas jestes nasza Bohaterka. Wzorem postawy! Ty, Twoj m i oczywiscie Maly Sebek.
Serce mi sie kraja Kamisiu, a lzy same pchaja sie do oczu.
Tak bardzo zycze Wam aby los sie dla Was odmienil. Tak bardzo, bardzo!!!!!

Kamisiu nie pamietam gdzie mieszkasz, ale jesli tylko bedziesz potrzebowala:rozmowy, spotkania,wyplakania do rekawa....czegokolwiek sluze pomoca!!!

Niebajko,
Wybaczam ;-) ale nawet ten slaby deszczyk nie pomogl. Normalnie spokoj, a co jakis czas salwy kichania.....wlasnie zaaplikowalam uderzeniowe dawki calcium allergo ;-)

Lumia jak katar? Dziewcxyny a jak to jest z lekami na alergie??? Bo ja biore caly czas bo bym padla bez nich ale z tego co wiem nimt nie robil badan czy sa bezpieczne. Prawda to?

reklama
Lumia jak katar? Dziewcxyny a jak to jest z lekami na alergie??? Bo ja biore caly czas bo bym padla bez nich ale z tego co wiem nimt nie robil badan czy sa bezpieczne. Prawda to?

Dzis juz lepiej. Na noc zaaplikowalam sobie tabletke ;-) chocc wzbranialam sie, ale stan byl taki, ze skapitulowalam, jak przy jednym z "smarkania" zabolalo mnie mocno ucho :-\ boli do dzis.....
Kredko,
Kiedys cos czytalam, ze przy staraniach nie sa wskazane, ze niby cos z owu nie tak. Ale nie wiem czy to nie jakies mity....

Do góry