reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jeśli chodzi o prezent ja klocki wafle kupiłam :) tylko, że chrześnikowi ale ma je juz 5 lat i mu się nie znudziły. Ja ogólnie zrobiłam się bardziej oszczędna po ślubie. Wcześniej to często kupowałam coś siostrzeńcowi. Teraz mam już ich dwóch, więc tylko na dzien dziecka, mikołaja i urodziny dostają.

Niebajko super ta zabawka! Zapisalam sobie linka do niej bo i cena przyzwoita a i fajna jest:-)
No niestety roczek w wakacje wiec nie pogodze tego bo polipa dopiero jesienia wycinam.. i wtedy start z in vitro.
Az mnie ciarki ogarnely jak napisalam ze start z ivf:-) nie dowierzam ze to na serio sie dzieje:-)

A te ksiazeczki fajne ale cena faktycznie za wysoka. Dziewczyny ja dla mojego chrzesniaka co mam go tutaj zawsze kupuje wszystko w tkmaxx bo wlasnie jest wiele pomyslowych zabawek i czesto w na prawde dobrych cenach. Wiec polecamprzy okazji:-)

KWIECIEŃ

20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin

MAJ

Beti- iui
Marzen - wizyta

CZERWIEC

Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Kredka- ivf - start :)

Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was

Dziewczyny,
A u mnie z cyklu "jak nie urok to sraczka" ciag dalszy :-\
Wszyscy zabrali sie za koszenie trawy i wygladam dzis okropnie. Kicham 20xna minute i te plecy moje....kazde kichniecie musi zostac wykonane prawidlowo :p zeby rwa sie nie odezwala....

O matko Lumia! Ty to masz szczescie:/:/ na poludniu deszcze przelotne. I wieje:/

Kredko ta zabawka bardzo sympatyczna i nie na chwilę;) i tez sie zgodze ze w tkmaxie fajne rzeczy:) ubranka i dekoracje do dziecięcego rowniez:)

Marzen dla mnie takie zakupy to wcale nie tak skromnie:D

Niebajko tak:-) dzieki za tego linka:-) a tkmaxx mam u mnie w miescie wiec to moj ulubiony sklep:-) i doslownie kupuje tam wszystko:-) a dzial dzieciecy to moglabym tam godzinami to wszystko ogladac!!

Lumia laczy nas coraz wiecej;-)

Kredko,
o nie mow, ze jestes tez tak bardzo pociagajaca jak ja:evil::-D

Niebajko,
Ja tez z poludnia pl. Bylo pieknie do poludnia. Dopiero pozniej zaczelo kropic i przeszly burze;-)

reklama
Kredeczko ciesze sie, ze pomoglam:* ja w tkmaxie dla siebie z ciuchow nic nie umiem znalezc :D wrecz nie lubie:p ale dzieciowe i kuchenne rzeczy kocham wertowac ♡☆♡☆
U Ciebie pewnie lepsiejszy asortyment ;) i ceny :p

Lumio u mnie juz przed poludniem sie popsulo:/:( poszlo wiec wszystko w Twoja strone. Sory:* chociaż moze to kosiary troche powstrzymalo:D

Podziwiam mlodego Chajzera, ze po smierci synka daje rade w tym programie mali giganci... chyba, ze to dla niego taka forma terapii.. dzielny facet.

Do góry