reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda problemy od wkladek? Szok. Ja caly czas uzywam tych najcienszych i jakos sobie nie wyobrazam jakbym miala chodzic bez:-)

Magda najlepszego dla mezusia:-*

też byłam uzależniona, ale wtedy właśnie często zapadałam na infekcje. teraz spokój.
dziękuję w imieniu M.

nalewka pomaga. jest coraz lepiej, ale jeszcze katar mam i kicham okropnie. dobrze, że jutro mam wolne. te 3 dni odpoczynku dobrze mi zrobią.

coś ostatnio spostrzegam bezsens mojego życia... niech ruszy z nami ten OA:-( chce już dziecko...

Też uważam,że lepiej za wysokie amh niż za niskie:)
Mój doktorek też tak mówi. Mi wyszło ponad 12:) + mam duzo pęcherzy, troszkę podniesiony testosteron = PCO;)

Beti, 2, 9 to dobry wynik!!! super! ja mam 1,9 i mam 3 zarodki, więc Tobie wróżę gromadkę jeszcze:)

M26, lekarz poszerzy diagnostykę i powie, czy masz PCO, ale przy 4 to chyba raczej nie ;)

Magda :* ruszy, ruszy! z kopyta, mówię Ci!! wszytskiego dobrego dla M - niech się spełni Wasze wspolne życzenie! :* kuruj się, by miec siły na kurs w OA :)

ja dzis ostatnia luteine i czekam na @, a potem na crio :))

Jestem po wizycie ;-)
Fasolinka ma 51 milimetrów. Zaczyna podjadać ze mnie same dobroci. Nawet fiknęła koziołka na usg, no i śmiał się nawet gin :-D
Mam nieznacznie obniżony poziom płytek krwi. Nie jakoś tragicznie bo norma jest od 130, a ja mam 125... Będziemy kontrolować i ewentualnie konsultacja z hematologiem... A, i nie pobrał mi cytologii bo śluz zalał wziernik:szok: Jak trzeba było śluzu podczas staranek to go z lupą szukałam, a teraz jakiś nadmiar mam;-)

WRZESIEŃ

3 - Beti39 -
drugie podglądanie pęcherzyków przed IUI
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
11 -
12 - 13 - Beti39 -
IUI
13 -
15 - Stacy -
wizyta u gina
21 - MagdaM33 -
badanie NK
25 - Zuzik85 - wizyta u gina

Lumia -
kolejny krok - badania immunologiczne
anika 11-
crio!!!
M26 -
kolejny krok - hsg
Marzen88 -
kolejny krok - hsg

Luize co do biopsji to na razie tylko ta opcja wchodzi w gre i zobaczymy co dalej.

Stacy gratuluje fasolinki:-*

Magda problemy od wkladek? Szok. Ja caly czas uzywam tych najcienszych i jakos sobie nie wyobrazam jakbym miala chodzic bez:-)

Beti nic noe dzieje sie bez przyczyny:-) moze akurat ten drugi doktorek bedzie mial szczesliwsza reke:-)

Emenems Ty w pl?? Cos malo Cie tu ostatnio...

Magda najlepszego dla mezusia:-*

Zuzik juz po wizycie czy czekasz jeszcze?

No wlasnie w pl to mało internetu mało czasu. Do trgo zaliczyłam awanturę z mezem kazalam mu jechac do mamusi spac tak mnie wkurzył ze maskara

reklama
Zuzik super że z maluszkiem wszystko ok :-) ja już po wizycie,endo rośnie,jajca rosną :-) w poniedziałek kolejne podglądanie :-) A z tym AMH przy drugiej IUI doktorek tak mnie straszył że musimy sie spieszyć, bo wiek i nie wiadomo ile mi jeszcze czasu zostało na bycie jeszcze mama,a wy mówicie ze nie jest tak zle no to super! :-) bo on to w sumie to nic mi nie powiedział tylko że ok :eek:

Do góry