reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda problemy od wkladek? Szok. Ja caly czas uzywam tych najcienszych i jakos sobie nie wyobrazam jakbym miala chodzic bez:-)

Magda najlepszego dla mezusia:-*

też byłam uzależniona, ale wtedy właśnie często zapadałam na infekcje. teraz spokój.
dziękuję w imieniu M.

nalewka pomaga. jest coraz lepiej, ale jeszcze katar mam i kicham okropnie. dobrze, że jutro mam wolne. te 3 dni odpoczynku dobrze mi zrobią.

coś ostatnio spostrzegam bezsens mojego życia... niech ruszy z nami ten OA:-( chce już dziecko...

Też uważam,że lepiej za wysokie amh niż za niskie:)
Mój doktorek też tak mówi. Mi wyszło ponad 12:) + mam duzo pęcherzy, troszkę podniesiony testosteron = PCO;)

Beti, 2, 9 to dobry wynik!!! super! ja mam 1,9 i mam 3 zarodki, więc Tobie wróżę gromadkę jeszcze:)

M26, lekarz poszerzy diagnostykę i powie, czy masz PCO, ale przy 4 to chyba raczej nie ;)

Magda :* ruszy, ruszy! z kopyta, mówię Ci!! wszytskiego dobrego dla M - niech się spełni Wasze wspolne życzenie! :* kuruj się, by miec siły na kurs w OA :)

ja dzis ostatnia luteine i czekam na @, a potem na crio :))

Jestem po wizycie ;-)
Fasolinka ma 51 milimetrów. Zaczyna podjadać ze mnie same dobroci. Nawet fiknęła koziołka na usg, no i śmiał się nawet gin :-D
Mam nieznacznie obniżony poziom płytek krwi. Nie jakoś tragicznie bo norma jest od 130, a ja mam 125... Będziemy kontrolować i ewentualnie konsultacja z hematologiem... A, i nie pobrał mi cytologii bo śluz zalał wziernik:szok: Jak trzeba było śluzu podczas staranek to go z lupą szukałam, a teraz jakiś nadmiar mam;-)

WRZESIEŃ

3 - Beti39 -
drugie podglądanie pęcherzyków przed IUI
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
11 -
12 - 13 - Beti39 -
IUI
13 -
15 - Stacy -
wizyta u gina
21 - MagdaM33 -
badanie NK
25 - Zuzik85 - wizyta u gina

Lumia -
kolejny krok - badania immunologiczne
anika 11-
crio!!!
M26 -
kolejny krok - hsg
Marzen88 -
kolejny krok - hsg

Luize co do biopsji to na razie tylko ta opcja wchodzi w gre i zobaczymy co dalej.

Stacy gratuluje fasolinki:-*

Magda problemy od wkladek? Szok. Ja caly czas uzywam tych najcienszych i jakos sobie nie wyobrazam jakbym miala chodzic bez:-)

Beti nic noe dzieje sie bez przyczyny:-) moze akurat ten drugi doktorek bedzie mial szczesliwsza reke:-)

Emenems Ty w pl?? Cos malo Cie tu ostatnio...

Magda najlepszego dla mezusia:-*

Zuzik juz po wizycie czy czekasz jeszcze?

No wlasnie w pl to mało internetu mało czasu. Do trgo zaliczyłam awanturę z mezem kazalam mu jechac do mamusi spac tak mnie wkurzył ze maskara

reklama
Zuzik super że z maluszkiem wszystko ok :-) ja już po wizycie,endo rośnie,jajca rosną :-) w poniedziałek kolejne podglądanie :-) A z tym AMH przy drugiej IUI doktorek tak mnie straszył że musimy sie spieszyć, bo wiek i nie wiadomo ile mi jeszcze czasu zostało na bycie jeszcze mama,a wy mówicie ze nie jest tak zle no to super! :-) bo on to w sumie to nic mi nie powiedział tylko że ok :eek:

Do góry