reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luize co do biopsji to na razie tylko ta opcja wchodzi w gre i zobaczymy co dalej.

Stacy gratuluje fasolinki:-*

Magda problemy od wkladek? Szok. Ja caly czas uzywam tych najcienszych i jakos sobie nie wyobrazam jakbym miala chodzic bez:-)

Beti nic noe dzieje sie bez przyczyny:-) moze akurat ten drugi doktorek bedzie mial szczesliwsza reke:-)

Emenems Ty w pl?? Cos malo Cie tu ostatnio...

Magda najlepszego dla mezusia:-*

Zuzik juz po wizycie czy czekasz jeszcze?

reklama
Hej dziewczynki :-) M26 ja 1 sierpnia tez robiłam amh mi wyszło 2,9 . Z tego co się oriętuję to masz za dużo,nie powinno przekraczać 4,więc albo skończyła Ci sie rezerwa jajnokowa,albo masz zespół policystycznych jajników . Poczytaj jeszcze na necie.

Jeżeli kończy się rezerwa jajnikow to jest poniżej 1. PCO tez nie mam, bo wcześniej nie miałam problemów z owulacja. To co czytałam to jest trochę za wysokie.. Sama nie wiem

M26 badanie robione pewnie na nowych odczynnikach? Jak tak, to wynik masz super! Jak na starych to też nie jest źle, nie sądzę by 4 oznaczała już PCO. Trochę juz przerabialysmy na forum wyniki AMH :)

mi mój lekarz przy wyniku tak napisał: >3,0- wysoki poziom (pco)
>1,0 - (poziom prawidłowy)
< 1,0 - (niski poziom,menopauza)
więc juz sama nie wiem jak to interpretować :szok:

reklama
Beti podwyzszone amh moze faktycznie swiadczyc o pco, ale nie musi - na co jestem zywym dowodem;) im nizej tym gorzej, bo rezerwa niska. Niemniej jednak jest to również wskazówka dla lekarza podczas stymulacji;) czy mocniej czy slabiej. Martwilabym sie niskim wynikiem, nie wysokim. Przerabialam:D

Do góry