reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajko, jutro na wizycie dowiem się kiedy całkiem odstawię dupka. Sądzę, że skończę to opakowanie i tyle.
Mam do Was pytanie. Czy na karcie ciąży gin napisał Wam, że to ciąża po IUI? Bo mi napisał...:eek:

W sumie mnie to nie przeszkadza, myślałam bardziej, że to może mieć znaczenie np gdybym zmieniała lekarza lub np musiała iść do szpitala czy coś...
W ogóle jakie to ma znaczenie?!;-) Liczy się efekt końcowy:-D

Marzen88 -to może ja też na ten temat - ten wlew to inaczej dezynfekcja pochwy. Zakładają wziernik, tak jak do zwykłego badania ginekologicznego, pryskają octeniseptem i wycierają chyba ligniną - coś jak chusteczka higieniczna. I już. To akurat nie boli. I nie trzeba leżeć.

Ostatnia edycja:
Magda melduje się! Nawalnic nie bylo u mnie ; ( o 5 rano deszcz, a cała noc straszył okropny wiatr. Spac nie mogłam! :p
Najlepszego dla Mezusia:) świętujcie na ile Ci zdriwko pozwoli:* glowka ok?

dziękuję w imieniu męża:-) już lepiej się czuję. tylko kaszel mam okropny. ale zaraz ciepły prysznic, herbatkę z nalewką malinową sobie zrobię i jutro mam zamiar wstać zdrowa:-) takie oto postanowienie:-)

Marzen mi nie psikali jak u Zuzik tylko z pomoca wziernika wlali do srodka octenispet i tyle:p dali mi podklad z ligniny zeby sie wylalo gdzie trzeba i jazda do pracowni rtg:p nic nie boli;)

Ja nie chcialam zeby byla informacja o ivf.. ale i tak wszędzie lekarze beda mnie o to pytac podczas wywiadu. Na genetycznym pytala dr. Zwlaszcza ze problem z ustaleniem wieku ciazy jest zawsze:p

Magda zalatw to cholerstwo nalewka! Moze gdybym i ja mogla sie tak zdezynfekowac, to po ostatnim chorobsku nie byloby śladu. Flegme mam caly czas i dalej kaszle. Takze walcz tam dzielnie !

reklama
Do góry