reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajko, jutro na wizycie dowiem się kiedy całkiem odstawię dupka. Sądzę, że skończę to opakowanie i tyle.
Mam do Was pytanie. Czy na karcie ciąży gin napisał Wam, że to ciąża po IUI? Bo mi napisał...:eek:

W sumie mnie to nie przeszkadza, myślałam bardziej, że to może mieć znaczenie np gdybym zmieniała lekarza lub np musiała iść do szpitala czy coś...
W ogóle jakie to ma znaczenie?!;-) Liczy się efekt końcowy:-D

Marzen88 -to może ja też na ten temat - ten wlew to inaczej dezynfekcja pochwy. Zakładają wziernik, tak jak do zwykłego badania ginekologicznego, pryskają octeniseptem i wycierają chyba ligniną - coś jak chusteczka higieniczna. I już. To akurat nie boli. I nie trzeba leżeć.

Ostatnia edycja:
Magda melduje się! Nawalnic nie bylo u mnie ; ( o 5 rano deszcz, a cała noc straszył okropny wiatr. Spac nie mogłam! :p
Najlepszego dla Mezusia:) świętujcie na ile Ci zdriwko pozwoli:* glowka ok?

dziękuję w imieniu męża:-) już lepiej się czuję. tylko kaszel mam okropny. ale zaraz ciepły prysznic, herbatkę z nalewką malinową sobie zrobię i jutro mam zamiar wstać zdrowa:-) takie oto postanowienie:-)

Marzen mi nie psikali jak u Zuzik tylko z pomoca wziernika wlali do srodka octenispet i tyle:p dali mi podklad z ligniny zeby sie wylalo gdzie trzeba i jazda do pracowni rtg:p nic nie boli;)

Ja nie chcialam zeby byla informacja o ivf.. ale i tak wszędzie lekarze beda mnie o to pytac podczas wywiadu. Na genetycznym pytala dr. Zwlaszcza ze problem z ustaleniem wieku ciazy jest zawsze:p

Magda zalatw to cholerstwo nalewka! Moze gdybym i ja mogla sie tak zdezynfekowac, to po ostatnim chorobsku nie byloby śladu. Flegme mam caly czas i dalej kaszle. Takze walcz tam dzielnie !

reklama
Do góry