reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti ja miecho tez uwielbiam ale slodycze tez... a najbardziej jestem ciastkowo-wafelkowo-plackowa:-) i dla mnie to wielki wyczyn wytrzymac bez:-) ale nie dam sie! Obiecalam sobie ze schudne i koniec! Jem wszystko inne normalnie tylko bez slodkiego i codziennie cwicze:-D i dzisiaj sobie wymyslilsm ze jak schudne 15kg to zetne wlosy i zmienie kolor:-) co prawda to pomysl na dzis ale zobaczymy:-) poza tym wrocila mi misja pd martini rosso wiec popijam:-) Wasze zdrowie;-)

Ja kupiłam likier toffi,ale wypiłam tylko jeden kieliszek więcej sie boje,bo przecież na Gonalu jestem :eek: Ale spoko Twoje zdrówko też ;-) mój pifffko popija :laugh2:

No moj tez piffkuje bo przeciez mecz;-) no ja bym likieru nie wypila za slodkie. Mialam dlugo misje na slodkie kolorowe drinki ale mi przeszlo:-) teraz moge pic driny z sama cytryna wycisnieta no i wyjatkiem to martini:-) smaki sie zmieniaja na starosc:-)

reklama
Do góry