reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti ja miecho tez uwielbiam ale slodycze tez... a najbardziej jestem ciastkowo-wafelkowo-plackowa:-) i dla mnie to wielki wyczyn wytrzymac bez:-) ale nie dam sie! Obiecalam sobie ze schudne i koniec! Jem wszystko inne normalnie tylko bez slodkiego i codziennie cwicze:-D i dzisiaj sobie wymyslilsm ze jak schudne 15kg to zetne wlosy i zmienie kolor:-) co prawda to pomysl na dzis ale zobaczymy:-) poza tym wrocila mi misja pd martini rosso wiec popijam:-) Wasze zdrowie;-)

Ja kupiłam likier toffi,ale wypiłam tylko jeden kieliszek więcej sie boje,bo przecież na Gonalu jestem :eek: Ale spoko Twoje zdrówko też ;-) mój pifffko popija :laugh2:

No moj tez piffkuje bo przeciez mecz;-) no ja bym likieru nie wypila za slodkie. Mialam dlugo misje na slodkie kolorowe drinki ale mi przeszlo:-) teraz moge pic driny z sama cytryna wycisnieta no i wyjatkiem to martini:-) smaki sie zmieniaja na starosc:-)

reklama
Do góry