reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No tak mnie wkurzył ze nie wiem kto biedny jest - staram sie byc miła ale on tylko chamskie odzywki i parchanie wiec mam dosyc koncze z tym byciem miła mam dosc ile mozna znosić i byc tą mądrzejszą

Polowkowe dziekuje dobrze - wszystko na miejscu:)

Emenems nie przejmuj się,nic nie poradzisz Oni wkur*ianie mają poprostu w genach,za chwię przyleci z kwiatami przeprszać,fajnie że z córcią wszystko ok :-)

Dzien dobry
Jaki mialam sen........ az musialam tu napisac!
Stalam na moscie ale nie takim widokowym tylko jakims przemyslowym i tych mostow bylo kilka. Na tym na ktorym stalam moj tata pracowal przy jakis maszynach. I ja widzialam kilka innych mostow przedemna to nawet nie wiem czy mostami mozna nazwac bo tam odbywaly sie rozladunki i one byly tak jakby w dole. Jeden remontowali a na drugi przyszedl towar typu banany itp. I nagle cos sie stalo i jakby przyszla fala bo woda zaczela sie podnosic i nagle zaczelo zalewac te mosty i wszystkie kartony itd zaczely sie unosic i plynac podemna bo ten na ktorym stalismy byl wyzszy. I za chwile miedzy tymi towarami zaczeli plynac ludzie. Uchodzcy. I oni jakby byli porwani przez nurt i plyneli lezac na plecach tak jakby ta woda bez problemu ich unosila i wszyscy byli zywi. I oni rozmawiali miedzy soba. Plynely rowniez dzieci w kolyskach nosidelkach itd. I ci wszyscy ludzie mowili ze trzeba krzyczec ze sa dzieci miedzy nimi zeby je wyciagali bo wtedy pojda do adopcji. I co chwile przeplywalo pod moim mostem jakies dziecko i zastanawialam sie jak to zrobic zeby adoptowac. I po jakims czasie nie wiem jak jedno z tych dzieci znalazlo sie na moich rekach i zastanawialam sie jak to zrobic zeby bylo moje i szlam tym mostem z tym dzieckiem.....

Ostatnia edycja:
Kredko chodziłam swego czasu dość często do wróżki,i ona mówiła że sny odzwierciedlają to co aktualnie się dzieje w okół nas,w naszym życiu,coś przeżywmy na coś czekamy ,o czym ciągle myślimy :-) więc Twój sen jak najbardziej na miejscu,uchodzców teraz pełno i tragedie z tym związane,a i Ty też czekasz na swoje maleństwo :-) więc dzidziusia będziesz miała na bank! ;-)

Beti no dawno az takiego dziwnego snu nie mialam... i jak sie obudzilam nie wiem dlaczego pomyslalam o Magda33 :-) moze to znak ze z oa do Was sie odezwa wkrotce? :-)

Kredka:szok: Ty mi nie pisz takich rzeczy (albo pisz) sama nie wiem. jestem w takim stanie emocjonalnym, że się poryczałam. tak strasznie czekam na ten tel że aż mnie skręca.

Beti ma rację wszystko co nam się śni odzwierciedla myśli nasze i otaczającą nas rzeczywiśtość

a swoją drogą jak ja widzę tragedię tych uchodźców... aż mam gulę w gardle... potworna ludzka tragedia...

emenems
mam nadzieję, że szybko konflikt zakończycie;-)

Magda nie wiem sama skad taki sen. Moze dlatego ze myslalam o Tobie ze fajnie ze macie szanse adoptowac bo ja sama bym chciala:-) mam nadzieje ze uda sie Wam i z calego serca tego zycze

reklama
Do góry