reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No tak mnie wkurzył ze nie wiem kto biedny jest - staram sie byc miła ale on tylko chamskie odzywki i parchanie wiec mam dosyc koncze z tym byciem miła mam dosc ile mozna znosić i byc tą mądrzejszą

Polowkowe dziekuje dobrze - wszystko na miejscu:)

Emenems nie przejmuj się,nic nie poradzisz Oni wkur*ianie mają poprostu w genach,za chwię przyleci z kwiatami przeprszać,fajnie że z córcią wszystko ok :-)

Dzien dobry
Jaki mialam sen........ az musialam tu napisac!
Stalam na moscie ale nie takim widokowym tylko jakims przemyslowym i tych mostow bylo kilka. Na tym na ktorym stalam moj tata pracowal przy jakis maszynach. I ja widzialam kilka innych mostow przedemna to nawet nie wiem czy mostami mozna nazwac bo tam odbywaly sie rozladunki i one byly tak jakby w dole. Jeden remontowali a na drugi przyszedl towar typu banany itp. I nagle cos sie stalo i jakby przyszla fala bo woda zaczela sie podnosic i nagle zaczelo zalewac te mosty i wszystkie kartony itd zaczely sie unosic i plynac podemna bo ten na ktorym stalismy byl wyzszy. I za chwile miedzy tymi towarami zaczeli plynac ludzie. Uchodzcy. I oni jakby byli porwani przez nurt i plyneli lezac na plecach tak jakby ta woda bez problemu ich unosila i wszyscy byli zywi. I oni rozmawiali miedzy soba. Plynely rowniez dzieci w kolyskach nosidelkach itd. I ci wszyscy ludzie mowili ze trzeba krzyczec ze sa dzieci miedzy nimi zeby je wyciagali bo wtedy pojda do adopcji. I co chwile przeplywalo pod moim mostem jakies dziecko i zastanawialam sie jak to zrobic zeby adoptowac. I po jakims czasie nie wiem jak jedno z tych dzieci znalazlo sie na moich rekach i zastanawialam sie jak to zrobic zeby bylo moje i szlam tym mostem z tym dzieckiem.....

Ostatnia edycja:
Kredko chodziłam swego czasu dość często do wróżki,i ona mówiła że sny odzwierciedlają to co aktualnie się dzieje w okół nas,w naszym życiu,coś przeżywmy na coś czekamy ,o czym ciągle myślimy :-) więc Twój sen jak najbardziej na miejscu,uchodzców teraz pełno i tragedie z tym związane,a i Ty też czekasz na swoje maleństwo :-) więc dzidziusia będziesz miała na bank! ;-)

Beti no dawno az takiego dziwnego snu nie mialam... i jak sie obudzilam nie wiem dlaczego pomyslalam o Magda33 :-) moze to znak ze z oa do Was sie odezwa wkrotce? :-)

Kredka:szok: Ty mi nie pisz takich rzeczy (albo pisz) sama nie wiem. jestem w takim stanie emocjonalnym, że się poryczałam. tak strasznie czekam na ten tel że aż mnie skręca.

Beti ma rację wszystko co nam się śni odzwierciedla myśli nasze i otaczającą nas rzeczywiśtość

a swoją drogą jak ja widzę tragedię tych uchodźców... aż mam gulę w gardle... potworna ludzka tragedia...

emenems
mam nadzieję, że szybko konflikt zakończycie;-)

Magda nie wiem sama skad taki sen. Moze dlatego ze myslalam o Tobie ze fajnie ze macie szanse adoptowac bo ja sama bym chciala:-) mam nadzieje ze uda sie Wam i z calego serca tego zycze

reklama
Do góry