reklama
M26
Fanka BB :)
Niestety kolejna wizyta dopiero 6.08 bo mojego lekarza nie ma ;/
Aniko
Micha sie usmiecha od takich wiesci;-) Aniko jupiiii!
Kredko
U mnie m Ma mega nasienie to ja jestem taka "wyjatkowa"
Wiec proba bedzie
Magda
Czekam na wiesci;-)
I to byla dobra decyzja z tym odlozeniem iui. Okazalo sie, ze moj lekarz przedluzyl wolne I cala ta iui bylaby na wariackuch papierach "na telefon". Ale musze Wam powiedziec, ze zazywam castagnusa i inofem(choc ten drugi od paru dni) i pierwszy raz w zyciu mam tyle sluzu plodnego, OMG;-)
Micha sie usmiecha od takich wiesci;-) Aniko jupiiii!
Kredko
U mnie m Ma mega nasienie to ja jestem taka "wyjatkowa"
Wiec proba bedzie
Magda
Czekam na wiesci;-)
I to byla dobra decyzja z tym odlozeniem iui. Okazalo sie, ze moj lekarz przedluzyl wolne I cala ta iui bylaby na wariackuch papierach "na telefon". Ale musze Wam powiedziec, ze zazywam castagnusa i inofem(choc ten drugi od paru dni) i pierwszy raz w zyciu mam tyle sluzu plodnego, OMG;-)
M26
Intensywne staranka naturalne
stacy
Lumia kiedyś czytałam wiele dobrego o castangusie także &&&& za naturalsa. :-)
Ja jutro idę na powtórkę bety i zrobię też progesteron. :-)
Ja jutro idę na powtórkę bety i zrobię też progesteron. :-)
MagdaM33
Magdo niech igla, paniom w labie, lekką bedzie
Wejdziesz wieczorem, a tu beda same ochy i achy nad Anika
no i słowa Twoje spełniły się niebajko
ja też JUUPII z radości aniko że takie wspaniałe wieści.
jeśli chodzi o siniaki po zastrzykach to bardzo indywidualne, ja brałam tyle różnych i jednego dnia nic a drugiego po tym samym siniak. zależy jak sie trafi, czasami w naczynko i peknie i siniak, ale nawet jeśli to szybko się wchłaniają
M26, Lumia trzymam kciuki za wasze jajeczka niech rosną i działają dzielnieja po badaniach i oczekuję na wyniki. sorki ale jestem mega zmęczona dopiero wróciłam do domu dlatego jutro napiszę co zrobiłam. zapłaciłam 734 PLN. pobrali mi 6 próbówek krwi, szybko, profesjonalnie, bezboleśnie:-) za 5 dni mogę zacząć sprawdzać wyniki, a wszystkie powinny być za jakieś 21 dni, a te jedne za 90.
nie zrobiłam NK bo robią inne niż Kasik podałaś więc zadzwonię jeszcze do innego labo i tam zapytam
zmykam na kolacje do jutra:-)
reklama
Aniko
Kurcze u mnie jest?!? Taka zielona butelka1,99, a jak jest promo to 1,69. A sprobuj jeszcze w auchan;-)
Tyljo ostrzegam smak jest lekko specyficzny
Magda
Dziekuje za pamiec:-* robilas w diagnostyce?
Dziekuje Dziewczynki za wszystkie pozytywne mysli w moja strone;-)
Ja uciekam do pracy, tworczej pracy;-) plodzenia nowego pokolenia hahaha
Kurcze u mnie jest?!? Taka zielona butelka1,99, a jak jest promo to 1,69. A sprobuj jeszcze w auchan;-)
Tyljo ostrzegam smak jest lekko specyficzny
Magda
Dziekuje za pamiec:-* robilas w diagnostyce?
Dziekuje Dziewczynki za wszystkie pozytywne mysli w moja strone;-)
Ja uciekam do pracy, tworczej pracy;-) plodzenia nowego pokolenia hahaha
Podziel się: