reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko
Micha sie usmiecha od takich wiesci;-) Aniko:-D jupiiii!

Kredko
U mnie m Ma mega nasienie:p to ja jestem taka "wyjatkowa":p
Wiec proba bedzie:p

Magda
Czekam na wiesci;-)

I to byla dobra decyzja z tym odlozeniem iui. Okazalo sie, ze moj lekarz przedluzyl wolne I cala ta iui bylaby na wariackuch papierach "na telefon". Ale musze Wam powiedziec, ze zazywam castagnusa i inofem(choc ten drugi od paru dni) i pierwszy raz w zyciu mam tyle sluzu plodnego, OMG;-)

Lumia kiedyś czytałam wiele dobrego o castangusie także &&&& za naturalsa. :-)

Ja jutro idę na powtórkę bety i zrobię też progesteron. :-)

Magdo niech igla, paniom w labie, lekką bedzie;)

Wejdziesz wieczorem, a tu beda same ochy i achy nad Anika:)

no i słowa Twoje spełniły się niebajko

ja też JUUPII z radości aniko że takie wspaniałe wieści.

jeśli chodzi o siniaki po zastrzykach to bardzo indywidualne, ja brałam tyle różnych i jednego dnia nic a drugiego po tym samym siniak. zależy jak sie trafi, czasami w naczynko i peknie i siniak, ale nawet jeśli to szybko się wchłaniają

M26, Lumia
trzymam kciuki za wasze jajeczka niech rosną i działają dzielnieja po badaniach i oczekuję na wyniki. sorki ale jestem mega zmęczona dopiero wróciłam do domu dlatego jutro napiszę co zrobiłam. zapłaciłam 734 PLN. pobrali mi 6 próbówek krwi, szybko, profesjonalnie, bezboleśnie:-) za 5 dni mogę zacząć sprawdzać wyniki, a wszystkie powinny być za jakieś 21 dni, a te jedne za 90.

nie zrobiłam NK bo robią inne niż Kasik podałaś więc zadzwonię jeszcze do innego labo i tam zapytam

zmykam na kolacje do jutra:-)

Magda, to teraz czekamy na Twoje wyniki :) będą dobre i pomoga rozwiązać zagadkę :) kciuki!!!

Lumia, gdzie Ty te wysowiankę kupowałaś? w kaufie nie znalazłam :(

reklama
Aniko
Kurcze u mnie jest?!? Taka zielona butelka1,99, a jak jest promo:p to 1,69. A sprobuj jeszcze w auchan;-)
Tyljo ostrzegam smak jest lekko specyficzny:-p

Magda
Dziekuje za pamiec:-* robilas w diagnostyce?

Dziekuje Dziewczynki za wszystkie pozytywne mysli w moja strone;-)
Ja uciekam do pracy, tworczej pracy;-) plodzenia nowego pokolenia:p hahaha

Do góry