reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko
Micha sie usmiecha od takich wiesci;-) Aniko:-D jupiiii!

Kredko
U mnie m Ma mega nasienie:p to ja jestem taka "wyjatkowa":p
Wiec proba bedzie:p

Magda
Czekam na wiesci;-)

I to byla dobra decyzja z tym odlozeniem iui. Okazalo sie, ze moj lekarz przedluzyl wolne I cala ta iui bylaby na wariackuch papierach "na telefon". Ale musze Wam powiedziec, ze zazywam castagnusa i inofem(choc ten drugi od paru dni) i pierwszy raz w zyciu mam tyle sluzu plodnego, OMG;-)

Lumia kiedyś czytałam wiele dobrego o castangusie także &&&& za naturalsa. :-)

Ja jutro idę na powtórkę bety i zrobię też progesteron. :-)

Magdo niech igla, paniom w labie, lekką bedzie;)

Wejdziesz wieczorem, a tu beda same ochy i achy nad Anika:)

no i słowa Twoje spełniły się niebajko

ja też JUUPII z radości aniko że takie wspaniałe wieści.

jeśli chodzi o siniaki po zastrzykach to bardzo indywidualne, ja brałam tyle różnych i jednego dnia nic a drugiego po tym samym siniak. zależy jak sie trafi, czasami w naczynko i peknie i siniak, ale nawet jeśli to szybko się wchłaniają

M26, Lumia
trzymam kciuki za wasze jajeczka niech rosną i działają dzielnieja po badaniach i oczekuję na wyniki. sorki ale jestem mega zmęczona dopiero wróciłam do domu dlatego jutro napiszę co zrobiłam. zapłaciłam 734 PLN. pobrali mi 6 próbówek krwi, szybko, profesjonalnie, bezboleśnie:-) za 5 dni mogę zacząć sprawdzać wyniki, a wszystkie powinny być za jakieś 21 dni, a te jedne za 90.

nie zrobiłam NK bo robią inne niż Kasik podałaś więc zadzwonię jeszcze do innego labo i tam zapytam

zmykam na kolacje do jutra:-)

Magda, to teraz czekamy na Twoje wyniki :) będą dobre i pomoga rozwiązać zagadkę :) kciuki!!!

Lumia, gdzie Ty te wysowiankę kupowałaś? w kaufie nie znalazłam :(

reklama
Aniko
Kurcze u mnie jest?!? Taka zielona butelka1,99, a jak jest promo:p to 1,69. A sprobuj jeszcze w auchan;-)
Tyljo ostrzegam smak jest lekko specyficzny:-p

Magda
Dziekuje za pamiec:-* robilas w diagnostyce?

Dziekuje Dziewczynki za wszystkie pozytywne mysli w moja strone;-)
Ja uciekam do pracy, tworczej pracy;-) plodzenia nowego pokolenia:p hahaha

Do góry