reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia, moze chodzi o region, z którego pochodzisz?:) w Wlkp i na Mazowszu nie widzxiałam :/ ale poszukam jeszcze!!!
co masz na mysli pisząc "płodzenie nowego pokolenia"? :) brzmi enigmatycznie hahaha

reklama
No jasne, Emenems, masz rację :D a ja taka niedomyślna :D hahah bo się zafiksowalam, że Lumia znowu cos inżyniersko działa :D w sumie - racja :D

Lumia owocnego Fiku miku:D

Magdo niezle poplynelas;) ale wierze, ze to dobrze wydane pieniazki i coś sie rozjaśni :)

Aniko, jak sie wykuruje, to tez bede szukać tej wody :)
Może poki co Cisowianke z jodem spróbuj? O nia na pewno latwiej:)

Własnie Niebajko, chciałam Cię prosić (oczywiście jak już do formy wrócisz), byś mi w Kaufie u siebie sprawdziła, to wyśle M przy okazji :D
cisowianka jak dla mnie srednia w smaku :/ ale jak sie nie ma, co się lubi, to sie lubi, co się ma ;)

Magda trochę kasy poszło, no ale może się coś wyjaśnij.

Emenems wszystkim prosto z mostu powiedziała co lumia ma zamiar tworzyć :-) :-)

Lumia owocnych przytulanek.

Magda trochę kasy poszło, no ale może się coś wyjaśnij.

Emenems wszystkim prosto z mostu powiedziała co lumia ma zamiar tworzyć :-) :-)

Lumia owocnych przytulanek.

Same piękne rzeczy na pewno :)

Ja dzis taka zadowolona bo sama pierwszy raz po 4,5 miesiaca sie odważyłam meza do sypialni zaciągnąć :) bo od poczatku stulatki przez pierwszy trymestr to nic .... Ehh :)

reklama
Emi u mnie tez posucha:p
Ani ja sie nie dam dotknac, ani N nie chce, bo sie boi:p

Musialo byc goraco:D oj oj:D

No u mnie nawet zadne z nas na poczetku nie wpadło na ten pomysł ...z czasem wszystko :)
Ja dokładnie pamietam - 02.04 a potem zaczęły sie zastrzyki ...,potem ciągły lek w pierwszym trymestrze a teraz - kazdy lekarz mowi ze ok js o siebie dbam nic wiecej nie zrobie ... Musze musieć pozytywnie!
I tak jakos skonczylam te wszystkie dopochwowe leki ... Ale to czasu trzebabylo zeby bez stresu na nowo odkryć bycie razem intymnie bo to trudne jest po tylu latach starań gdzie 3/4 współżyć podszyte jajeczkowaniem ...
Warto popracować nad tym by zycie intymne wróciło do strefy przyjemności :) polecam

Do góry