reklama
Lumia, moze chodzi o region, z którego pochodzisz? w Wlkp i na Mazowszu nie widzxiałam :/ ale poszukam jeszcze!!!
co masz na mysli pisząc "płodzenie nowego pokolenia"? brzmi enigmatycznie hahaha
Sex sie zdaje zapowiada wieczorny hahaahh
anika11
Fanka BB :)
Własnie Niebajko, chciałam Cię prosić (oczywiście jak już do formy wrócisz), byś mi w Kaufie u siebie sprawdziła, to wyśle M przy okazji
cisowianka jak dla mnie srednia w smaku :/ ale jak sie nie ma, co się lubi, to sie lubi, co się ma
cisowianka jak dla mnie srednia w smaku :/ ale jak sie nie ma, co się lubi, to sie lubi, co się ma
stacy
Fanka BB :)
Magda trochę kasy poszło, no ale może się coś wyjaśnij.
Emenems wszystkim prosto z mostu powiedziała co lumia ma zamiar tworzyć :-) :-)
Lumia owocnych przytulanek.
Magda trochę kasy poszło, no ale może się coś wyjaśnij.
Same piękne rzeczy na pewno
Ja dzis taka zadowolona bo sama pierwszy raz po 4,5 miesiaca sie odważyłam meza do sypialni zaciągnąć bo od poczatku stulatki przez pierwszy trymestr to nic .... Ehh
reklama
Emi u mnie tez posucha
Ani ja sie nie dam dotknac, ani N nie chce, bo sie boi
Musialo byc goraco oj oj
No u mnie nawet zadne z nas na poczetku nie wpadło na ten pomysł ...z czasem wszystko
Ja dokładnie pamietam - 02.04 a potem zaczęły sie zastrzyki ...,potem ciągły lek w pierwszym trymestrze a teraz - kazdy lekarz mowi ze ok js o siebie dbam nic wiecej nie zrobie ... Musze musieć pozytywnie!
I tak jakos skonczylam te wszystkie dopochwowe leki ... Ale to czasu trzebabylo zeby bez stresu na nowo odkryć bycie razem intymnie bo to trudne jest po tylu latach starań gdzie 3/4 współżyć podszyte jajeczkowaniem ...
Warto popracować nad tym by zycie intymne wróciło do strefy przyjemności polecam
Podziel się: