reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, startuje!!!! Od dzisiaj gonapeptyl, 11sierpnia wizyta kolejna. Torbiel nadal jest, ale wg lekarza będzie się wchlaniac i najwyzej punkcja potrwa dluzej. Teraz poprosze o wszelkie rady dptyczace podawania sobie tych zastrzykow;)

Co konkretnie cie interesuje ? Jezeli chodzi o zastrzyki ???:)

Emenems, chodzi mi o to, jak podawać, by uniknąć bolesnych siniakow, które podobno po gonapeptylu wychodzą.. po gonalu i puregonie nie miałam nic.
Dzięki dziewczyny za kciuki;)

Emenems, chodzi mi o to, jak podawać, by uniknąć bolesnych siniakow, które podobno po gonapeptylu wychodzą.. po gonalu i puregonie nie miałam nic.
Dzięki dziewczyny za kciuki;)

Wiesz co to chyba raczej bardzo indywidualne czy sa siniaki czy nie najwazniejsze nie robic w to samo miejsce wir zrob sobie taki system dookoła pępka e odległości około 2/3 cm od i idz w jedna strone :)
Robisz sama ? Czy ktos ci musi ?
Najwazniejsze bez powietrza zeby było, trzrba popukać w strzykawkę i kropelkę upuścić,szybko wbić i powoli bardzo wpuszczać. Jak poczujesz ze cos czujesz( oprocz szczypania po dezynfekcji skory :D) to minimalnie wyciśnij igle o milimetr bo najprawdopodniej w nscyznko trafiłaś a to wtedy sie siniaki robia - no i koniecznie po kazdym zastrzyku rozmasuj :)

Aniko mi lekarz mowil, zeby celować naprzemiennie. Lewa, prawa. Skoro ten gonapeptyl taki niemily, to tez tak bym robila. Mnie puregon w ogole nie skrzywdzil, orgalutran bolal, ale siniakow nie bylo;)
Ale ja to tam pikus.. krotki protokol, co ja tam wiem;)

Bardzo dziękuję Wam Dziewczyny za wsparcie! Byłam wczoraj na podglądanku (13dc), po 1 jajeczku z każdej strony po 16 mm, wiec za ok 3 dni owulacja i staranka :) coś ten cykl mi się wydłuży..
Ja po każdym zastrzyku w brzuch mam siniaki, sprawa indywidualna..

reklama
Aniko - cieszę się że wszystko idzie w dobrym kierunku :-) niestety ja nie pomogę przy zastrzykach bo ja miałam tylko puregon i nie miałam żadnych siniakow.

M26 - trzymam kciuki za Twoje pęchole :-)

Do góry