reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko
Przyjme kazde szczere zyczenia;-)

Niebajko
Tak zdecydowalAm, ze biore;-)Ememems mnie przekonala;-) co i jak pewnie bede wiedziala po powrocie... Bede musiala umowic sie dopiero na wizyte;-)

Kredko
Dont stres z tym zakwaszeniem;-)
A co do sluzu, to masz taki bialy? Ja taki mam w drugiej polowie cylklu;-)

A u mnie wakscje dobiegaja konca:-( w niedziele powrot...
My tez mamy upal. Dzis mielismy 37 stopni. Jestem juz mulatka:p
W sumie to dalej jest mega goraco;-)
Na szczescie do pracy dopiero 26, a w pl ma byc ladna pogoda W przyszlym tyg;-)

reklama
kredko spóznione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe i oczywiście spiełnienia tego jednego marzenia !!! :) a ja już dzisiaj jestem po rozwodzie :-) a ślub z moim Piotrusiem już zaklepałam na pażdziernik!!! a co tam :-)

Beti no to gratuluje:-* zycze Ci duzo szczescia:-*

Dziewczyny co ja przezylam...:-( poparzylam sobie pol twarzy:-:)-(
Postanowilam zrobic malosolne ogorasy kupilam wszystko dzisiaj i mam nowy sloik 2 litrowy z tym zamknieciem z guma i mylam go w zmywarce ale jeszcze chcialam wyparzyc wrzatkiem... nalalam prosto z czajnika do polowy tego sloja i w zyciu bym nie pomyslala co sie stanie... zamknelam wieczko ale nie to zapiecie wiec on sie jakby zawekowal sam pod wplywem wrzatku a ja glupia go tak szybko obrocilam i on doslownie wybuchnal prosto w moja twarz i reke:-:)-(
Dobrze ze m bul obok bo moj wrzask chyba wszyscy sasiedzi slyszeli.. dzieki Bogu mialam bluze na sobie. Ale najbardziej poszlo w polowe twarzy glownie pod okoem nad warga i cala powieka:-( m szybko zareagowal bo dal mi pierwsze recznik z zimna woda i znalazl zel na oparzenia... strasznie mnie piecze twarz i kawalek reki:-( boje sie ze bede miec blizny na twarzy:-:)-( strasznie mnie piecze i szczypie :-(
Po tym ataku paniki nawet jakby kropek byl to na pewno sie przestraszyl i i tak dupa z tego wszystkiego bedzie:-:)-(

Beti no to gratuluje:-* zycze Ci duzo szczescia:-*

Dziewczyny co ja przezylam...:-( poparzylam sobie pol twarzy:-:)-(
Postanowilam zrobic malosolne ogorasy kupilam wszystko dzisiaj i mam nowy sloik 2 litrowy z tym zamknieciem z guma i mylam go w zmywarce ale jeszcze chcialam wyparzyc wrzatkiem... nalalam prosto z czajnika do polowy tego sloja i w zyciu bym nie pomyslala co sie stanie... zamknelam wieczko ale nie to zapiecie wiec on sie jakby zawekowal sam pod wplywem wrzatku a ja glupia go tak szybko obrocilam i on doslownie wybuchnal prosto w moja twarz i reke:-:)-(
Dobrze ze m bul obok bo moj wrzask chyba wszyscy sasiedzi slyszeli.. dzieki Bogu mialam bluze na sobie. Ale najbardziej poszlo w polowe twarzy glownie pod okoem nad warga i cala powieka:-( m szybko zareagowal bo dal mi pierwsze recznik z zimna woda i znalazl zel na oparzenia... strasznie mnie piecze twarz i kawalek reki:-( boje sie ze bede miec blizny na twarzy:-:)-( strasznie mnie piecze i szczypie :-(
Po tym ataku paniki nawet jakby kropek byl to na pewno sie przestraszyl i i tak dupa z tego wszystkiego bedzie:-:)-(

Kropek jak ma byc to bedzie i to zdarzenie nie ma wpywu ale co za numer .... Boze!!! Bąble sa ? Wrz ty chyba w ciazy jestes bo tylko ciężarne maja dwie lewe rece .... Dobrze ze cała jestes - no co za akcja ...

Emenems ani mi nie mow... ku.......a
Caly czas dokladam ten zel na twarz bo on momentalnie wpija.. dalej piecze jak fix:-( boje sie ze bede miala blizny:-(

Nie bedziesz !! Spokojnie ! Głupio mowiac woda najlepsza do oparzeń ... Miałam przygody z wrzątkiem i nie ma nic !

Tylko mi tych teoich nerwow szkoda.. Mowie ci ze takie rzeczy tylko w ciazy

Bedzie ok ja za dzieciaka byłam cała poparzona ,wujek wrzucił mnie w garnek z wrzątkiem,a teraz nie ma śladu :tak: a nie zdarnośc w ciązy to norma :-)

Oby dziewczyny.. m pojechal do apteki bo ten zelco go nakladam caly czas mial termin do pazdziernika 2014.. teraz dopiero zobaczylam. Gadalam z tesciowa i doradzila zebym aloes przeciela i dala na to. Na razie dalam na reke bo sie boje na twarz ale jak na rece troche przestanie bolec to posmaruje twarz tym..

reklama
Do góry