reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko Ty masz takie zaopatrzenie testowe, ze hoho:) wiec smialo sikaj:)
To oczekiwanie jest najgorsze..

Jak jechalam winda w klinice z N na transfer, to mowilam do niego "ale będzie dziwnie, jak przestaniemy tu przychodzic.." wizyty w klinice byly dla mnie juz taka normą po roku czasu.. no i bach! Zappwiada sie ze będzie dziwnie i w pon ostatnia wizyta;)

Magda, będziesz plazowym krzykiem mody:D super, super!

Ja bede w środę zapewne tonac w ciuchach na każda ewentualnosc pogodowa:p

I zdycham sobie z wiatrakiem... nienawidze tych upalow..

Kredko nie szalej! Oszczedzaj sie:)

reklama
dziewczyny przyszla mi plytka z hsg
i wyslalam od razu zdjecia do mojego gina i chyba jest polip...:-( napisal ze "ze zdjeć wynika, że jajowody są drożne, jedynie koło rogu macicy może być coś co wygląda jak drobny polip lub fałd sluzówki" ale on jest tam caly czas, ten "gin z podziemia" jak bylam na usg po @ to miwil ze jemu sie nie wydaje ze to polip ale cos na 5mm jest i moj gin za kazdym razem tez mowil ze wg niego to nie polip a dwie inne lekarki ktore na zastepstwie robily ugg ze polip...
jak ktoras sie na tym lepiej zna to prosze oto zdjecia

Załączniki

• image 1..jpg
    image 1..jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 31
  • image 2..jpg
    image 2..jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 32
  • image 3..jpg
    image 3..jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 33
  • image 4..jpg
    image 4..jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 33
  • image 5..jpg
    image 5..jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 32
  • image 6..jpg
    image 6..jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 32
dziewczyny przyszla mi plytka z hsg
i wyslalam od razu zdjecia do mojego gina i chyba jest polip...:-( napisal ze "ze zdjeć wynika, że jajowody są drożne, jedynie koło rogu macicy może być coś co wygląda jak drobny polip lub fałd sluzówki" ale on jest tam caly czas, ten "gin z podziemia" jak bylam na usg po @ to miwil ze jemu sie nie wydaje ze to polip ale cos na 5mm jest i moj gin za kazdym razem tez mowil ze wg niego to nie polip a dwie inne lekarki ktore na zastepstwie robily ugg ze polip...
jak ktoras sie na tym lepiej zna to prosze oto zdjecia

Miałam polipa - szast prast narkoza 15 minut a wieczorem ba koncert szlam :) luzik

Kredko bedzie dobrze :) Poczekaj na testowanie i bedziesz wiedziała co dalej:)
Madzia ide w poniedzialek do gin, mam nadzieje ze uda sie zrobic droznosc w przyszlym tygodniu, bo pozniej idzie na urlop lekarz;/

Kredko ja na obserwacji sluzu sie nie znam:/ nie pomogę :/

Marzen kciuki zeby wszystko poszlo zgodnie z planem:)

Keedko ale masz foteczek z hsg:D ja az tylu nie mam:) chociaz jakby polaczyc z 2 badan..:p

Niebajko no wlasnie ja tez tego sluzu nie ogarniam...
Co do foteczek to w zyciu bym nie pomyslala ze bede publikowac takie zdjecia hehe a wogole to ja myslalam ze to film bedzie a nie zdjecia:-)

Kredko w poniedziałek wszystko się dowiem :) mój lekarz pracuje w szpitalu wiec on wie do kogo trzeba będzie się zgłosić :) ale ten cykl przepadnie bo go nie będzie :/
Dzwoniłam do gamety i pojde się tam umówić na pierwszą wizytę:) nie ma co odwlekac .

reklama
Do góry