reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko
Przyjme kazde szczere zyczenia;-)

Niebajko
Tak zdecydowalAm, ze biore;-)Ememems mnie przekonala;-) co i jak pewnie bede wiedziala po powrocie... Bede musiala umowic sie dopiero na wizyte;-)

Kredko
Dont stres z tym zakwaszeniem;-)
A co do sluzu, to masz taki bialy? Ja taki mam w drugiej polowie cylklu;-)

A u mnie wakscje dobiegaja konca:-( w niedziele powrot...
My tez mamy upal. Dzis mielismy 37 stopni. Jestem juz mulatka:p
W sumie to dalej jest mega goraco;-)
Na szczescie do pracy dopiero 26, a w pl ma byc ladna pogoda W przyszlym tyg;-)

reklama
kredko spóznione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe i oczywiście spiełnienia tego jednego marzenia !!! :) a ja już dzisiaj jestem po rozwodzie :-) a ślub z moim Piotrusiem już zaklepałam na pażdziernik!!! a co tam :-)

Beti no to gratuluje:-* zycze Ci duzo szczescia:-*

Dziewczyny co ja przezylam...:-( poparzylam sobie pol twarzy:-:)-(
Postanowilam zrobic malosolne ogorasy kupilam wszystko dzisiaj i mam nowy sloik 2 litrowy z tym zamknieciem z guma i mylam go w zmywarce ale jeszcze chcialam wyparzyc wrzatkiem... nalalam prosto z czajnika do polowy tego sloja i w zyciu bym nie pomyslala co sie stanie... zamknelam wieczko ale nie to zapiecie wiec on sie jakby zawekowal sam pod wplywem wrzatku a ja glupia go tak szybko obrocilam i on doslownie wybuchnal prosto w moja twarz i reke:-:)-(
Dobrze ze m bul obok bo moj wrzask chyba wszyscy sasiedzi slyszeli.. dzieki Bogu mialam bluze na sobie. Ale najbardziej poszlo w polowe twarzy glownie pod okoem nad warga i cala powieka:-( m szybko zareagowal bo dal mi pierwsze recznik z zimna woda i znalazl zel na oparzenia... strasznie mnie piecze twarz i kawalek reki:-( boje sie ze bede miec blizny na twarzy:-:)-( strasznie mnie piecze i szczypie :-(
Po tym ataku paniki nawet jakby kropek byl to na pewno sie przestraszyl i i tak dupa z tego wszystkiego bedzie:-:)-(

Beti no to gratuluje:-* zycze Ci duzo szczescia:-*

Dziewczyny co ja przezylam...:-( poparzylam sobie pol twarzy:-:)-(
Postanowilam zrobic malosolne ogorasy kupilam wszystko dzisiaj i mam nowy sloik 2 litrowy z tym zamknieciem z guma i mylam go w zmywarce ale jeszcze chcialam wyparzyc wrzatkiem... nalalam prosto z czajnika do polowy tego sloja i w zyciu bym nie pomyslala co sie stanie... zamknelam wieczko ale nie to zapiecie wiec on sie jakby zawekowal sam pod wplywem wrzatku a ja glupia go tak szybko obrocilam i on doslownie wybuchnal prosto w moja twarz i reke:-:)-(
Dobrze ze m bul obok bo moj wrzask chyba wszyscy sasiedzi slyszeli.. dzieki Bogu mialam bluze na sobie. Ale najbardziej poszlo w polowe twarzy glownie pod okoem nad warga i cala powieka:-( m szybko zareagowal bo dal mi pierwsze recznik z zimna woda i znalazl zel na oparzenia... strasznie mnie piecze twarz i kawalek reki:-( boje sie ze bede miec blizny na twarzy:-:)-( strasznie mnie piecze i szczypie :-(
Po tym ataku paniki nawet jakby kropek byl to na pewno sie przestraszyl i i tak dupa z tego wszystkiego bedzie:-:)-(

Kropek jak ma byc to bedzie i to zdarzenie nie ma wpywu ale co za numer .... Boze!!! Bąble sa ? Wrz ty chyba w ciazy jestes bo tylko ciężarne maja dwie lewe rece .... Dobrze ze cała jestes - no co za akcja ...

Emenems ani mi nie mow... ku.......a
Caly czas dokladam ten zel na twarz bo on momentalnie wpija.. dalej piecze jak fix:-( boje sie ze bede miala blizny:-(

Nie bedziesz !! Spokojnie ! Głupio mowiac woda najlepsza do oparzeń ... Miałam przygody z wrzątkiem i nie ma nic !

Tylko mi tych teoich nerwow szkoda.. Mowie ci ze takie rzeczy tylko w ciazy

Bedzie ok ja za dzieciaka byłam cała poparzona ,wujek wrzucił mnie w garnek z wrzątkiem,a teraz nie ma śladu :tak: a nie zdarnośc w ciązy to norma :-)

Oby dziewczyny.. m pojechal do apteki bo ten zelco go nakladam caly czas mial termin do pazdziernika 2014.. teraz dopiero zobaczylam. Gadalam z tesciowa i doradzila zebym aloes przeciela i dala na to. Na razie dalam na reke bo sie boje na twarz ale jak na rece troche przestanie bolec to posmaruje twarz tym..

reklama
Do góry