reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny no dla tych co soe urlopuja to te upaly beda cudowne a pracujacym wspolcxuje:-(
U mnie 13° jak na razie, jest cieplo i piekne slonce ( tylko tu nie ma sie co stopniami kierowac bo z racji wilgoci temp odczuwalna jest duzo wyzsza)
Ale wiem jak duszno i goraco mi bylo wczoraj w pl a macie miec jeszcze cieplej;-)

reklama
Madzia - to pogodę macie wspaniałą :tak:

marzen - to teraz tylko do przodu :tak:

A mnie nachodzą obawy czy się udało :-( ehh... miałyście jakieś objawy tego że się udało prócz bety? :-)

Stacy ja tez mam obawy:-( jestem w stanie ywierzyc ze jestem zakwaszona i to moze byc problem:-(
Rano zrobilam test zeby zobaczyc czy zastrzyk sie wchlonal i tak juz go nie ma i tylko 1 kreska. Mam nadzieje ze wytrzymam z testowaniem fo piatku ale wiecie jak to jest...

Kredko nie przejmuj sie tym zakwaszeniem.. nie znam statystyk ale obsrawiam ze 95% ludzi jest zakwaszonych, a dzieci sie rodza;) spokojnie!

Stacy ani ja, ani kolezanka z innego watku, ktora miala transfer w ten sam dzien nie, mialysmy zadnych objawow po transferze.. nie działo sie absolutnie nic, zakul moze pare razy jajnik i czasami ciagnelo na @.. nie mialysmy ani implantacyjnego plamienia, ani skurczu, nic... obie jestesmy w ciazy;)
Emenems np poczula implantacje:) dlatego nie ma reguly, trzeba czekac..eh, eh..
A nie chciałbyś zrobic bety w czwartek? Jak dobrze licze bylby to 8dpt, przy 3dniowych zarodkach powinno juz cos byc;)

Niebajko podniosłaś mnie na duchu :-) muszę czekać. Zastanawiałam się nad tą betą, ale chyba zrobię w piątek bo wtedy już na pewno powinno coś być. Nie chce później gdybać.

Stacy doskonale Cie rozumiem:) ja tez sie balam co zobacze i dlatego czekalam do 8dpt chociaż podali mi blastke:) i wynik byl juz calkiem wysoki bo 95;)

Niemniej jednak niezly kołowrotek w glowie bedziesz miala i gdyby stres Cie wykanczal, to biegnij w czwartek:) zwlaszcza, ze Kropki są dwa:D

Kredko nie przejmuj sie tym zakwaszeniem.. nie znam statystyk ale obsrawiam ze 95% ludzi jest zakwaszonych, a dzieci sie rodza;) spokojnie!

Stacy ani ja, ani kolezanka z innego watku, ktora miala transfer w ten sam dzien nie, mialysmy zadnych objawow po transferze.. nie działo sie absolutnie nic, zakul moze pare razy jajnik i czasami ciagnelo na @.. nie mialysmy ani implantacyjnego plamienia, ani skurczu, nic... obie jestesmy w ciazy;)
Emenems np poczula implantacje:) dlatego nie ma reguly, trzeba czekac..eh, eh..
A nie chciałbyś zrobic bety w czwartek? Jak dobrze licze bylby to 8dpt, przy 3dniowych zarodkach powinno juz cos byc;)

Tak jak piszesz - dokaldnie wtorek 7 rano ( w piatek był transfer dwudniowego) ale tovyski bol typowy ba miesiaczke silny i az prawie sie popłakałam ze miesiaczka idzie dobrze ze ketonalu nie balsam hahH

Pozatym gdybym nie wiedziała ze mam byc w ciazy nie poznałabym za Chiny ... Zero bolesności piersi zreszta do dzis nie bola ani innych objawów, byłam po prostu wymęczona po stymulacji i po punkcji wiec schodziła kilka dni opuchlizna z brzucha itp

Stacy ja tez mam obawy:-( jestem w stanie ywierzyc ze jestem zakwaszona i to moze byc problem:-(
Rano zrobilam test zeby zobaczyc czy zastrzyk sie wchlonal i tak juz go nie ma i tylko 1 kreska. Mam nadzieje ze wytrzymam z testowaniem fo piatku ale wiecie jak to jest...

Kredka jak ma ci to pomóc rób test kiedy chcesz i nie tłumacz się i nie czuj "winna" przecież wiemy wszystkie jakie to oczekiwanie trudne.
zajrzyj na stroną zakwaszeni.pl. tam jest dużo info na ten temat:-)

ja mimo że nie miałam zamiaru obkupiłam się w bluzkę (do spodni które mam od miesiąca ale nie zakładałam bo nie miałam do czego) kombinezon w paseczki (już się widzę jak super wyglądając przechadzam się w nim brzegiem morza) kapelusz z kokardą (bo trzeba głowę przed udarem chronić) teraz patrzę na bajzel i nie chce mi się ruszać:-)

Magda no to moze jakies foty nam wyslesz jak juz bedziesz nad morzem;-) no a bajzel przy pakowaniu kto jak kto ale ja rozumiem bez słow;-)
A dzisiaj dzien rozpakowywania prania i musze ogarnac zaleglosci w pracy takze mam niezly mexyk

reklama
u mnie pranie pakowanie, u ciebie na odwrót. ruch w interesie musi być:-) a fotki penie tak w zależności czy pięknie wyjdę na nich. w przeciwnym razie piasek i morze:-D

Do góry