reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko współczuję Ci strasznie, ból chociaż trochę mniejszy? M ci przywiózł te lekarstwa?

Beti - życzę szczęścia na dalszej drodze ;-)

Gdzie wy mieszkacie że takie upały? U nas też nie najgorzej ale żeby, az tak :-)

reklama
Dziewczyny twarz piecze bardzo ale chyba dzieki szybkiej reakcji m nie ma babli. Reka troche gorzej ale zobaczymy jutro. M kupil podobny zel do tego przeterminowanego na oparzenia wiec sie caly czas smaruje. Najgorzej bylo pod prysznicem bo nie ma szans zebym ta reke zamoczyla w cieplej wodzie. No takie nieprzewidywalne sytuacje niestety czasem sie zdarzaja:-(

Niebajko cale moje zycie jest uslane "takimi" przygodami ktorych normalni ludzie jakos nie maja... zaczynam sie do tego przyzwyczajac:sly:

A i zapomnialam dodac ze wiem ze nic jeszcze testy nie pokarza ale skoro mam ich az tyle to bede codziennie testowac az do @
Dzisiaj nic.

Kredko! :szok::szok::szok: Biedactwo...
Ale, że Cię wróżka nie ostrzegła przed tym zdarzeniem...?
Nie martw się, Kropka na pewno nie wystraszyłaś, a jeżeli codzienne testowanie Cię uspokoi - to rób to. Wykorzystaj testy, bo przez najbliższe 9 miesięcy nie będą Ci potrzebne:-)

Ja też robiłam ogórki małosolne...i zeżarłam już 3 słoiki. Po prostu jak je widzę, to pokusa jest silniejsza ode mnie :-D wogóle to mam ciągutki do kwaśnego... I przestały mnie boleć piersi. Ulga...

reklama
Kredko testuj ;-) ja też zamówiłam na allegro te najczulsze bo u nas w aptece nie ma, a nie chce mi sie szukać po innych. Czy dziś coś lepiej?

A ja siedzę i się zastanawiam, czuje się jak po każdej IUI czyli nijak a wiadomo jak każda IUI się kończyła ;-( ehh...

Do góry