reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy kopne Cie! Nie mysl tyle i sie zajmij czyms madrzejszym!

Zuzik ja tylko malosolne lubie:D kiszone fuj!:p
Mnie piersi dopiero teraz zaczely mega dokuczac. Na brzuchu nie wyleze;)W koncu widzę ze je w ogóle mam, bo moje 70b to takie plaskacze, nad plaskacze..:p

Kredko siiikaj ile wlezie:D
ja po pozytywnej becie nawet nie pomyślałam zeby wysikac 2kreski:p w domu testow nie mam, juz dawno je porzuciłam:p

reklama
Kredko
Matko, ale przygoda! Dobrze, ze to sie tak skonczylo!

Beti
Szalona Ty;-) szczescia:-)

Zuzik
A ogolnie jak sie czujesz? Ktpry to tydzien?

Dziewczyny u nas juz 35stopniB-) masakra. Leje sie ze mnie strasznie:p
Jutro wyjazd:-( dzis idziemy na ostatnia kolacyjke;-) bedzie mega wielki fish plate;-)

Lumia, licząc od @ to 5, a od owulacji to 3 tydzień.

Stacy, a właśnie, że teraz będzie inaczej, ooo!;-)

Beti, gratki wielkie.:-)

Ostatnia edycja:
Lumia zazdroszczę kolacji:) co do upalow u mnie niestety to samo... do tego lozysko w wiatraku umiera:D

Zuzik tydzien roznicy między nami:)
Kiedy wizyta u gina?

Przypominajka:

LIPIEC

20 – marzen88 – wizyta u gin /w temacie hsg

20 – niebajka – wizyta serduszkowa

24 – kredka82 – testowanie
24 – stacy – wysoka beta!
24 - zuzik85 - podgladanie Kropka ♡

28 – anika11 – wizyta przed stymulacją

M26 – iui?
Lumia – iui?

Zuzik serduszko juz chyba powinno byc:))

Ostatnia edycja:
Zuzik jestes w 6 tygodniu. Serduszko juz bije;) dlatego tak piekle sie na swoja wizyte bo to juz 7 tydzien ; [[ swiruje juz!

Zuzik no wrozka nie ostrzegla:-:)-) ale wierze w moje anioly nademna bo moglo to sie duzo gorzej skonczyc!

No i ogorasy to ja wszystkie lubie:-D

Stacy ja tez sie czuje nijak.. tylko co jakis czas mnie zakluje tylko w roznych miejscach nie tak ze w jednym.. a nawet bym powiedziala ze bardziej kolo lewego jajnika niz prawego z ktorego owu byla. Mysle ze to nadmierne wsluchiwanie sie we wlasne cialo albo ten polip o ile to on cos mi znaki daje.

Lumia no to fajny wieczor sie szykuje:-D

U mnie wcale cieplo noe ma:-(

Zuzik no mysle ze beda niezle emocje jak serducho uslyszysz!!!!

reklama
Dziewczyny pisalam Wam ze czuje klucie co jakis czas. Bylismy teraz na zakupach i normalnie tak mnie po lewej stronie zaczelo kluc ze musialam usiasc. Czy polip moze bolec??

Do góry