reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy kopne Cie! Nie mysl tyle i sie zajmij czyms madrzejszym!

Zuzik ja tylko malosolne lubie:D kiszone fuj!:p
Mnie piersi dopiero teraz zaczely mega dokuczac. Na brzuchu nie wyleze;)W koncu widzę ze je w ogóle mam, bo moje 70b to takie plaskacze, nad plaskacze..:p

Kredko siiikaj ile wlezie:D
ja po pozytywnej becie nawet nie pomyślałam zeby wysikac 2kreski:p w domu testow nie mam, juz dawno je porzuciłam:p

reklama
Kredko
Matko, ale przygoda! Dobrze, ze to sie tak skonczylo!

Beti
Szalona Ty;-) szczescia:-)

Zuzik
A ogolnie jak sie czujesz? Ktpry to tydzien?

Dziewczyny u nas juz 35stopniB-) masakra. Leje sie ze mnie strasznie:p
Jutro wyjazd:-( dzis idziemy na ostatnia kolacyjke;-) bedzie mega wielki fish plate;-)

Lumia, licząc od @ to 5, a od owulacji to 3 tydzień.

Stacy, a właśnie, że teraz będzie inaczej, ooo!;-)

Beti, gratki wielkie.:-)

Ostatnia edycja:
Lumia zazdroszczę kolacji:) co do upalow u mnie niestety to samo... do tego lozysko w wiatraku umiera:D

Zuzik tydzien roznicy między nami:)
Kiedy wizyta u gina?

Przypominajka:

LIPIEC

20 – marzen88 – wizyta u gin /w temacie hsg

20 – niebajka – wizyta serduszkowa

24 – kredka82 – testowanie
24 – stacy – wysoka beta!
24 - zuzik85 - podgladanie Kropka ♡

28 – anika11 – wizyta przed stymulacją

M26 – iui?
Lumia – iui?

Zuzik serduszko juz chyba powinno byc:))

Ostatnia edycja:
Zuzik jestes w 6 tygodniu. Serduszko juz bije;) dlatego tak piekle sie na swoja wizyte bo to juz 7 tydzien ; [[ swiruje juz!

Zuzik no wrozka nie ostrzegla:-:)-) ale wierze w moje anioly nademna bo moglo to sie duzo gorzej skonczyc!

No i ogorasy to ja wszystkie lubie:-D

Stacy ja tez sie czuje nijak.. tylko co jakis czas mnie zakluje tylko w roznych miejscach nie tak ze w jednym.. a nawet bym powiedziala ze bardziej kolo lewego jajnika niz prawego z ktorego owu byla. Mysle ze to nadmierne wsluchiwanie sie we wlasne cialo albo ten polip o ile to on cos mi znaki daje.

Lumia no to fajny wieczor sie szykuje:-D

U mnie wcale cieplo noe ma:-(

Zuzik no mysle ze beda niezle emocje jak serducho uslyszysz!!!!

reklama
Dziewczyny pisalam Wam ze czuje klucie co jakis czas. Bylismy teraz na zakupach i normalnie tak mnie po lewej stronie zaczelo kluc ze musialam usiasc. Czy polip moze bolec??

Do góry