Dzień dobry wszystkim!
Przede wszystkim to proszę mi tu nie wyskakiwać z żadnym umieraniem wątku bo ja tego wątku bardzo potrzebuję i koniec!
Ja jestem po wizycie u doktorka. Okazało się, że jednak Gameta już nas zgłosiła do ministerstwa więc gdybyśmy chcieli teraz zmienić klinikę to już zgodnie z tymi wszystkimi procedurami itd. Po rozważeniu wszystkich za i przeciw zdecydowaliśmy, że jednak na razie jeszcze zostaniemy w Gamecie, a zmianę zostawimy sobie na ewentualnie II albo III podejście (które oczywiście nie będzie potrzebne bo przecież uda się za pierwszym razem, prawda?
). Niestety będziemy musieli poczekać parę miesięcy, na razie Gameta stara się o dodatkową kasę, ale na nią też oczekuje już ok. 80 osób więc nie wiem czy się załapiemy. Jak nie uda się nam skorzystać z tych dodatkowych pieniędzy w tym roku to wchodzimy na pulę przyszłoroczną i na początku roku ruszamy. Trudno, poczekamy jeszcze trochę, M. zamówił dla nas całą masę różnych suplementów, o których pisałyście więc przynajmniej przez ten czas trochę się "podrasujemy" i może to choć trochę pomoże.
A w trakcie oczekiwania będziemy mogli poświęcić czas innemu "dziecku", które zawita do naszej rodziny bo kupujemy psa
Mój M. od dawna o nim marzył, ale ja oponowałam bo trochę się boję obowiązków z tym związanych, "popieskowego" bałaganu itd. No ale w końcu udało mu się mnie urobić i zgodziłam się. Więc niebawem staniemy się właścicielami ślicznego malutkiego labradorka. Właściwie to już nie mogę się doczekać, będę na nim ćwiczyć moje macierzyńskie umiejętności;-)
Yoanna, pozdrowienia dla Ciebie i Szymcia!
Luize, ja już czekam z kciukami zaciśniętymi!
Kasik, uparte to Twoje plamienie, ale chyba rzeczywiście "ten typ tak już ma", jak widzisz dotychczas nie oznaczały one niczego złego więc nie ma co się nimi martwić.
Magda, kochana, rozumiem Twój nastrój, wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko, ale mam nadzieję, że znajdziesz w sobie jeszcze siłę i nadzieję na dalszą walkę. My będziemy wierzyć za Ciebie i wspierać Cię w Twoich staraniach. Trzymaj się dzielnie!!
Miłego dnia życzę całej załodze WĄTKU, KTÓRY NIE UMIERA! :-)