reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Blue miałaś wczoraj urodziny? Kochana to wszystkiego naj, naj, naj, przede wszystkim spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych :-):tak::-)

Niedzielę rozpoczęliśmy w kościele a zaraz wyjeżdżamy, żeby nie siedzieć w pracy ani w domu. W planach jest restauracja chińska i może kino, tylko muszę sprawdzić co grają. Przy okazji odwiedzimy mojego brata i zawieziemy moją mamę do wnuków bo się stęskniła :-) Miłej niedzieli dziewczyny :tak:

reklama
Hop hop jest tu ktos????? Mam wrazenie, ze pisze sama do siebie ;) Czytajacych i siedzacych w krzaczorach informuje, ze plamienia byly tylko kilkugodzinne, skape i jasne. Mam nadzieje, ze opuszcza mnie juz na cale 7 miesiecy :)

Kasik, wszystkie są zapewne i czytają, ale w krzaczorach ciągle net odcinają i problemy z odpisaniem ;)

Blue, urodzinowe najlepsze życzenia!

Luize, jak tam?:)

Hej
Ja też tak ciągle zza krzaka bo ostatnio ciągle spałam... oo i teraz też już mnie ciągnie do snu :zawstydzona/y:
Blue wszystkiego co najlepsze :tak:

Magda nieustająco trzymam kciuki za Ciebie. Masz prawo mieć dołka, ja mega dłuuuugo miałam. Dopiero wesele brata poprawiło mi humor, stwierdziłam że nastawiam się tylko na ten temat i zapominam o wszystkim dookoła. Co prawda po drodze była histeroskopia, ale tu raczej przeżywałam sam fakt przebywania poza domem, w podupadłym szpitalu :baffled:

Anika a jak u Ciebie? wstrętna @ rozkręciła się?

Luize śpiiiiisz? ;-) Gratuluję mrozaczków!!!
Agaawa a jak Ty? też śpisz? ;-)

Wczoraj dowiedzieliśmy się, że dla naszego znajomego znaleźli dawcę szpiku. Mam nadzieję, że wszystko uda się jak należy, tym bardziej że ostatnie wyniki po chemii w końcu były zadawalające :blink:

Dobra, dobra - ja już też wychodzę ;-)

Blue - wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin :-D

Kasik - ja już czuję, że te plamienia odchodzą precz.

Smerfeta - to śpij ile wlezie, bo za parę miesięcy będzie to trudne :-D

Magda - wszystkie okropne doły przeganiamy precz!

A ja się trochę podziębiłam :-( i jestem osłabiona. A poza tym to niewiele się dzieje, czasem mnie trochę brzuch pobolewa jak przed okresem i nie wiem czy to dobrze czy nie, staram się o tym nie myśleć.

Juz myslalam, ze nam watek obumiera a tu taki odzew :)

Luize to moze byc dobry objaw, jak organizm oslabiony latwiej przyjmie zarodek :) Mnie zaczal bolec brzuch jak na @ 2-3 dni przed beta i pobolewal tak po pozytywnej becie jeszcze kilkanascie dni. Kciukasy caly czas zacisniete. Kiedy testujesz? Chyba juz beta bylaby miarodajna.

Smerfeta super wiesci odnosnie szpiku. Kilku moich znajomych byli.dawcami i zeby nie staranki tez chcialam sie zapisac, fajna sprawa wiedziec, ze komus mozemy uratowac zycie :)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki! Wrocilam. Tadam..... Było super na wakacjach, szkoda, że nie dwa tygodnie. Fuertawentura i Lanzarote piekne, ale nie dla mnie - szaro , zakurzone, stos kamieni. Tylko plaźe i morże cuuuudo! Troszkę mnie ten wyjazd zmęczył, bo sporo jeździliśmy na wycieczki, mało leźelismy. Ale i tak było suuuuper!

Smerfeta i Kasik - gratuluje udanych prenatalnych. Świetne wieści.

Blue sto lat! Spóźnione ale bardzo szczere! Spełnienia marżen.

Ide spac, bo padam na pyszczek, a jutro wstaje rano o 5 do roboty. Mam dość pracy juz.

reklama
Agaawa zazdroszczę wakacji, nasi znajomi, z którymi zawsze jeździliśmy właśnie byczą się na wczasach całą ekipą ale to nic, odbijemy sobie za rok, no może dwa ;-):-D

Luize przecież już możesz robić betę, ja bym nie wytrzymała tak długo. 7 dpt już robiłam sikacza i wyszedł mi cień cienia a 8 dpt już miałam bete 93 więc Ty możesz już robić. Nie trzymaj nas dłużej w niepewności :tak:

Do góry