reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Blue miałaś wczoraj urodziny? Kochana to wszystkiego naj, naj, naj, przede wszystkim spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych :-):tak::-)

Niedzielę rozpoczęliśmy w kościele a zaraz wyjeżdżamy, żeby nie siedzieć w pracy ani w domu. W planach jest restauracja chińska i może kino, tylko muszę sprawdzić co grają. Przy okazji odwiedzimy mojego brata i zawieziemy moją mamę do wnuków bo się stęskniła :-) Miłej niedzieli dziewczyny :tak:

reklama
Hop hop jest tu ktos????? Mam wrazenie, ze pisze sama do siebie ;) Czytajacych i siedzacych w krzaczorach informuje, ze plamienia byly tylko kilkugodzinne, skape i jasne. Mam nadzieje, ze opuszcza mnie juz na cale 7 miesiecy :)

Kasik, wszystkie są zapewne i czytają, ale w krzaczorach ciągle net odcinają i problemy z odpisaniem ;)

Blue, urodzinowe najlepsze życzenia!

Luize, jak tam?:)

Hej
Ja też tak ciągle zza krzaka bo ostatnio ciągle spałam... oo i teraz też już mnie ciągnie do snu :zawstydzona/y:
Blue wszystkiego co najlepsze :tak:

Magda nieustająco trzymam kciuki za Ciebie. Masz prawo mieć dołka, ja mega dłuuuugo miałam. Dopiero wesele brata poprawiło mi humor, stwierdziłam że nastawiam się tylko na ten temat i zapominam o wszystkim dookoła. Co prawda po drodze była histeroskopia, ale tu raczej przeżywałam sam fakt przebywania poza domem, w podupadłym szpitalu :baffled:

Anika a jak u Ciebie? wstrętna @ rozkręciła się?

Luize śpiiiiisz? ;-) Gratuluję mrozaczków!!!
Agaawa a jak Ty? też śpisz? ;-)

Wczoraj dowiedzieliśmy się, że dla naszego znajomego znaleźli dawcę szpiku. Mam nadzieję, że wszystko uda się jak należy, tym bardziej że ostatnie wyniki po chemii w końcu były zadawalające :blink:

Dobra, dobra - ja już też wychodzę ;-)

Blue - wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin :-D

Kasik - ja już czuję, że te plamienia odchodzą precz.

Smerfeta - to śpij ile wlezie, bo za parę miesięcy będzie to trudne :-D

Magda - wszystkie okropne doły przeganiamy precz!

A ja się trochę podziębiłam :-( i jestem osłabiona. A poza tym to niewiele się dzieje, czasem mnie trochę brzuch pobolewa jak przed okresem i nie wiem czy to dobrze czy nie, staram się o tym nie myśleć.

Juz myslalam, ze nam watek obumiera a tu taki odzew :)

Luize to moze byc dobry objaw, jak organizm oslabiony latwiej przyjmie zarodek :) Mnie zaczal bolec brzuch jak na @ 2-3 dni przed beta i pobolewal tak po pozytywnej becie jeszcze kilkanascie dni. Kciukasy caly czas zacisniete. Kiedy testujesz? Chyba juz beta bylaby miarodajna.

Smerfeta super wiesci odnosnie szpiku. Kilku moich znajomych byli.dawcami i zeby nie staranki tez chcialam sie zapisac, fajna sprawa wiedziec, ze komus mozemy uratowac zycie :)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki! Wrocilam. Tadam..... Było super na wakacjach, szkoda, że nie dwa tygodnie. Fuertawentura i Lanzarote piekne, ale nie dla mnie - szaro , zakurzone, stos kamieni. Tylko plaźe i morże cuuuudo! Troszkę mnie ten wyjazd zmęczył, bo sporo jeździliśmy na wycieczki, mało leźelismy. Ale i tak było suuuuper!

Smerfeta i Kasik - gratuluje udanych prenatalnych. Świetne wieści.

Blue sto lat! Spóźnione ale bardzo szczere! Spełnienia marżen.

Ide spac, bo padam na pyszczek, a jutro wstaje rano o 5 do roboty. Mam dość pracy juz.

reklama
Agaawa zazdroszczę wakacji, nasi znajomi, z którymi zawsze jeździliśmy właśnie byczą się na wczasach całą ekipą ale to nic, odbijemy sobie za rok, no może dwa ;-):-D

Luize przecież już możesz robić betę, ja bym nie wytrzymała tak długo. 7 dpt już robiłam sikacza i wyszedł mi cień cienia a 8 dpt już miałam bete 93 więc Ty możesz już robić. Nie trzymaj nas dłużej w niepewności :tak:

Do góry