reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zdjęcie dla cioteczek, trochę mało wyraźne bo usg przez brzuch

usg prenatalne 25.09.2014. 002.jpg

Załączniki

• usg prenatalne 25.09.2014. 002.jpg
    usg prenatalne 25.09.2014. 002.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 56
Luzie, ale będziesz mieć wesołą gromadkę!:) super!:)

a u mnie dziś 24dc i chyba @ się zaczyna, po poludniu zauwazyłam krew, a teraz cisza. najgorsze jest to, ze ten cykl był baaardzo krótki! jak tu trafić, skoro poprzednie były ponad 30dniowe:/ ech:/

kochane jesteście. nie dałabym rady bez Was

Kasik fotka cuudo:-)

Luize super wynik :-)

oj kochane nie chce mi się już pisać o gotowaniu, ciągle coś wymyślam, ale to już nie daje rady odwrócić moich myśli. zaplanowałam zmiany w sypialni zamówiłam nowe łóżko i namierzam jakieś fajne stoliki nocne. postanowiłam, że nauczę się szyć. ( nie wiem czy już o tym wspominałam) zamówiłam materiał i mam zamiar uszyć zasłonki do łazienki. planuję też inne rzeczy. zadziwia mnie, że zawze jak uczę się nowych rzeczy to zaczynam od najtrudniejszych:-)

poza tym to mam kiepski okres emocjonalnie. chce mi się płakać, wtedy spoglądam wstecz i tłumaczę sobie że dopiero w styczniu zaczęliśmy , że mamy szansę... a później znowu dół... coraz częściej myślę o adopcji, czuję wtedy zapach małego dziecka... wiem idiotyczne...

MagdaM wcale nie idiotyczne, kazda z nas miala takie chwile tylko nie kazdy sie do tego przyznaje. Przyjdzie i na Ciebie czas, zobaczysz doczekasz sie swojego szczescia :)

Pogoda piekna, pospalam do 11-tej, pozniej jak co tydzien czesanie u fryzjera. Dzisiaj fryzjerka sie mnie zapytala czy to prawda, ze bede mama wiec skoro ona juz wie to w naszym miasteczku wiedza juz wszyscy, taki urok malych miast ;) Obiadek zjadlam na dworze, wlasnie skonczylam deserek i leze sobie na sloneczku. Kto by pomyslal, ze 27 wrzesnia bedzie taka pogoda :)

Pole gdzie sie podziewasz? Pewnie tez korzystasz z pieknej pogody.

Milego dnia dziewczyny :)

reklama
Madzia...a nam sie wczoraj lozko rozpadlo :D
Taki" dżołk" nam zrobilo. Bedziemy spac chyba na materacu samym.

Wczoraj spedzilam cudowny urodzinowy dzien. Zwykly-niezwykly. Bylam tylko "tu i teraz". Wszystko bylo proste... wieczorem podsumowalam siebie..swoje znajomosci...wyslalam maile i smsy ktore juz dawno chcialam wyslac.
Taki dzien magii wczoraj byl dla mnie...

Do góry