reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
anika lubię przytulanki więc przytulam się do Ciebie i sobie tak posiedźmy.
a pieska to będzie miała Quenn :-)

Kasik dzięki za wskazówki już właśnie poczytałam że tak się to nazywa i tak właśnie powiem w labo

aaa a byłam dziś u fryzjera i zrobiła sobie ombre, i super wygląda, ale niestety nawet ta zmiana jakoś mnie nie podekscytowała, ale wyglądam fajnie ;-)

reklama
Magda, Queen - taka jestem nieobecna, ze nawet przyszła włascicielke psa pomyliłam ;) wybaczcie ;) Queen, ja tez berdzo chciałabym miec psa, ale moj M jest alergikiem i nawet po jednodniowej obecnosci u moich rodziców, gdzie 3psy, 3 koty, kicha i prycha :( zatem chyba tylko rybki mozemy miec:/

Dziewczyny, a ja wczoraj byłam z dzieciakami (3klasa gim) w operze na "Strasznym dworze" - w czasie pierwszej przerwy podchodzi uczeń i mówi "proszę Pani, fajny ten musical", a "lotna" uczennica stwierdziła "nawet niezłe, ale za dużo spiewają" ;)

Kasik, cudne sa takie pieski, ale ja tak naprawdę chcialabym takiego duzego - najlepiej biszkoptowego labradora, którego nazwałabym Guzik :)

reklama
Blue, wiem, stad: alergia meza+mieszkanie w bloku+sporo godzin w pracy=brak psa. a co do całorocznego linienia - to fakt niezaprzeczalny i bezdyskusyjny - jak jestem u rodziców, nagle moje ciemne ubrania staja się rozjaśnione przez wszędobylską sierśc i taką pamiątkę zabieram ze sobą do miasta :)

Do góry