reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Luize, napiszesz mi, jakie suplementy łykał Twój M? bede wdzieczna:)) jak nastórj przed zastrzykiem?

Blue, byłas na potajemnej becie? &&&&&&&&&&&&&&&

Kermitzaba, tak jak piosały dziewczyny, warto zrobic betę - duphaston blokuje @, a przeciez nie odstawisz go, jesli iui okaze się skuteczna, sprawdz ;) lekarz pownien Ci powiedziec, czy robi iui na peknietych czy niepeknietych pecherzykach 0 nie zawsze podaje się pregnal, czasem czeka się na samoistne pekniecie. co do reszty to Kasik, dała CI sporo naprowadzjacych pytan

niestety, iui nie zawsze się udaje... nawet jak wyniki w normie... niestety...

Kermitzaba AMH masz lekko obnizone ale to juz pewnie z racji wieku. Z innymi wynikami moge pomoc jutro bo dzisiaj nie mam dostepu do norm ale kojarze, ze FSH wysokie tez swiadczy o obnizonej rezerwie jajnikowej. 17 dni po IUI to bez roznicy czy na peknietych czy nie i tak beta jest juz miarodajna. Wazne tylko czy w ogole pekly. Nie mialas zastrzyku na pekniecie? ovitrelle, pregnyl, choragon lub cos w tym rodzaju?

Kermicieżabo witaj, tak looknelam na Twoje wyniki i to co mi bliskie to tsh. Za wysokie stanowczo, moja lekarka nie zrobiła by mi iui przy takim wyniku.
Madziulka moj lekarz to dr Obuchowska, polecam ile sił w płucach.
Kasik no wiesz co ja na około do realizacji projektu poscielowego...jak kupowałam pierwsze zestawy to Kicius był w brzuchu i nie wiedziałam kim bedzie...stad tego zestawu ciagle mi brak...a tak jak podsumuje co z niego chce to pęka z 1,5 tys:szok: To bedzie taki deser;) Mam nadzieje jak mi większa zniżkę dadzą:)))))

pani gin. z bydgoszczy powiedziała mi że minimalnie za wysoki mam ten wynik TSH ale że u nich w klinice nie mogłam przeprowadzić inseminacji to przeniosłam się do gdyni a tam lekarz powiedział że dobrze (mówiłam mu o wątpliwościach pani gin) ipokazałam mu tamte dodatkowe wyniki.

Kermitzaba lekarze czesto bagatelizuja wyniki i tylko kase z nas wyciagaja. Nie mowie, ze tak bylo w Twoim przypadku bo lekarzem nie jestem ale skoro Pole mowi, ze tsh za wysokie to tak na pewno jest. Dziewczyna zjadla zeby na swojej tarczycy i dzieki wyregulowaniu zaszla w ciaze juz przy pierwszym ivf.

reklama
Do góry