reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Blue nie wywalaj tego chrapiącego bo nie możesz dźwigać ;-) co do euthyroxu nawet nie pomyślałam o dzieleniu heheh :-D wiec dziekuje za rodę;)

Pole o ile pamiętam Ty brałam Lutinus? Luteina mnie strasznie uczuliła, teraz tez się bardzo boje...:( czym ona się różni od luteiny? jest szansa że mnie nie uczuli? Pościele i kocyki piękne :) ale ja lepiej jeszcze nie będę na nie patrzeć ;):):) może kiedyś.....

reklama
nie zdążyłam dzisiaj zrobić bety bo rano jak wstałam to zobaczyłam że juz nie ma sensu :( teraz czeka mnie walka z TSH w poniedziałek muszę sie rozeznać gdzie przyjmuje jakiś endokrynolog i zadzwonić. Może ktoś ma namiary na jakiegoś w bydgoszczy. A teraz trzeba się brać za porządki żeby wyłaczyć myślenie. Trzymajcie się dziewczyny i dziękuję za każdą poradę. Dzięki wam dopiero otworzyłam oczy i widzę że wcale nie miałam takich super wyników jak mi się wydawało. i to stwierdzenie lekarzy "dobrze, dobrze" teraz mnie w żaden sposób nie pociesza.

witam

zwłaszcza nową koleżankę :-)

Kasik ale zazdroszczę powiększacza:-D

Blue jak słońce, jak się masz?

ja już jestem w domku. nareszcie z mężem. boszsz jak ja tęskniłam za nim. upiekłam pyyszną szarlotkę i tak pachnie w domu, uwielbiam to...
teraz oglądam sobie perfekcyjną panią domu. właśnie dowiedziałam się, że żeby banany zbyt szybko nie dojrzewały to końcówki (ogonki) należy owinąć szczelnie folią spożywczą. zawsze kiedy oglądam ten program mam wielką ochotę na sprzątanie, ale dziś już się uwinęłam i mam wolne popołudnie.

Magda mmm ale musiała być pyszna ta zupka. Ja takiej nie potrafię ale moja siora taką robi więc muszę jej szepnąć słówko ;-) a te kary to Ty wlepiałaś?

zupka fakt. pyszotka. a kary to ja wypisuję jak szefowa nakłada.

życzę miłego dnia:-)

Kermitzaba w bizielu robią 24h badania a bet na czczo nie robi sie wiec jak chcesz to idź na bete a do endykrynolog to zapewne tylko prywatnie sie dostaniesz dr Jagielska, na NFZ niestety mega kolejki , ona przyjmuje na kurpinskiego prywatnie , znajdź w necie i umów sie

Kermitzaba dziewczyny tu na forum to istna kopalnia wiedzy więc korzystaj. Wiele z nas dzięki radom i doświadczeniu innych forumowiczek zaszła w ciążę bo nie ufała do końca lekarzom i robiła wiele dodatkowych badań na własną rękę. Ty jesteś dopiero na początku drogi. Zapisz się do endokrynologa i zrób porządek z tarczycą a dopiero próbuj podejść kolejny raz do IUI :tak:

brzucho boli okresowo...

no coż...

w kazdym razie..co kto wie o poźnej implantacji? kiedy najpozniej moze być implantacja trzydniowych ziarenek?

Pole-dla ciebie...znalezione w necie..ale takie piękne...
dla pole.jpg

Załączniki

• dla pole.jpg
    dla pole.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 42
Enni no nie odpowiem na to, bo mnie lekarka Lutinus tylko kazała aplikować. W stosunku do tabletek luteiny w słoiczku ma jakby bardziej zmieloną konsystencje.
Moze ma łagodniejsze wypelniacze? Cos ta cenę musi robic...

Blue to ja Ci cos pokaże! Niebieskie drzwi nawet za ta ściana mogą kryć coś miłego, a Ty nie masz sie chować tylko po prostu wejść do środka...

Blue jak brzuch boli okresowo to dobry znak :) Mnie tez bolal i to nawet kilka dni po pozytywnej becie. Mam dobre przeczucie, ze utrogestan z fluidkami ciazowymi spelnil swoje zadanie. Wlasnie przed chwila kolega podrzucil mi 2 paczki leku wiec w poniedzialek wysylam listem priorytetowym :)

o coś takie mi się śniły własnie :) otwierałam..a tam ściana..i to poczucie potrzeby schronienia się...

macie kolorowe sny?
ja zawsze :)

ps.dlaczego nie mogą zostać?zoistaw choć te ostatnie :)

reklama
Pole to ostatnie w kapeluszu jak z magazynu modowego:-)

Blue właśnie ja zapomniałam Ci napisać, że kolory ścian po malowaniu moje. bardzo takie lubie:-)

zamówiłam sobie ten czytnik. już nie mogę się doczekać dostawy. długie wieczory idą będzie czas na czytanie:-)

Do góry