Po inseminacji jestem już 17 dni
reklama
anika11
Fanka BB :)
Luize, napiszesz mi, jakie suplementy łykał Twój M? bede wdzieczna) jak nastórj przed zastrzykiem?
Blue, byłas na potajemnej becie? &&&&&&&&&&&&&&&
Kermitzaba, tak jak piosały dziewczyny, warto zrobic betę - duphaston blokuje @, a przeciez nie odstawisz go, jesli iui okaze się skuteczna, sprawdz lekarz pownien Ci powiedziec, czy robi iui na peknietych czy niepeknietych pecherzykach 0 nie zawsze podaje się pregnal, czasem czeka się na samoistne pekniecie. co do reszty to Kasik, dała CI sporo naprowadzjacych pytan
niestety, iui nie zawsze się udaje... nawet jak wyniki w normie... niestety...
Blue, byłas na potajemnej becie? &&&&&&&&&&&&&&&
Kermitzaba, tak jak piosały dziewczyny, warto zrobic betę - duphaston blokuje @, a przeciez nie odstawisz go, jesli iui okaze się skuteczna, sprawdz lekarz pownien Ci powiedziec, czy robi iui na peknietych czy niepeknietych pecherzykach 0 nie zawsze podaje się pregnal, czasem czeka się na samoistne pekniecie. co do reszty to Kasik, dała CI sporo naprowadzjacych pytan
niestety, iui nie zawsze się udaje... nawet jak wyniki w normie... niestety...
kasik36
Kermitzaba AMH masz lekko obnizone ale to juz pewnie z racji wieku. Z innymi wynikami moge pomoc jutro bo dzisiaj nie mam dostepu do norm ale kojarze, ze FSH wysokie tez swiadczy o obnizonej rezerwie jajnikowej. 17 dni po IUI to bez roznicy czy na peknietych czy nie i tak beta jest juz miarodajna. Wazne tylko czy w ogole pekly. Nie mialas zastrzyku na pekniecie? ovitrelle, pregnyl, choragon lub cos w tym rodzaju?
nie miałam żadnego zastrzyku
Kermicieżabo witaj, tak looknelam na Twoje wyniki i to co mi bliskie to tsh. Za wysokie stanowczo, moja lekarka nie zrobiła by mi iui przy takim wyniku.
Madziulka moj lekarz to dr Obuchowska, polecam ile sił w płucach.
Kasik no wiesz co ja na około do realizacji projektu poscielowego...jak kupowałam pierwsze zestawy to Kicius był w brzuchu i nie wiedziałam kim bedzie...stad tego zestawu ciagle mi brak...a tak jak podsumuje co z niego chce to pęka z 1,5 tys To bedzie taki deser Mam nadzieje jak mi większa zniżkę dadzą))))
Madziulka moj lekarz to dr Obuchowska, polecam ile sił w płucach.
Kasik no wiesz co ja na około do realizacji projektu poscielowego...jak kupowałam pierwsze zestawy to Kicius był w brzuchu i nie wiedziałam kim bedzie...stad tego zestawu ciagle mi brak...a tak jak podsumuje co z niego chce to pęka z 1,5 tys To bedzie taki deser Mam nadzieje jak mi większa zniżkę dadzą))))
w 22 dc zrobiłam jeszcze raz badanie TSH i wynik był 2,089uU/ml
pani gin. z bydgoszczy powiedziała mi że minimalnie za wysoki mam ten wynik TSH ale że u nich w klinice nie mogłam przeprowadzić inseminacji to przeniosłam się do gdyni a tam lekarz powiedział że dobrze (mówiłam mu o wątpliwościach pani gin) ipokazałam mu tamte dodatkowe wyniki.
kasik36
Kermitzaba lekarze czesto bagatelizuja wyniki i tylko kase z nas wyciagaja. Nie mowie, ze tak bylo w Twoim przypadku bo lekarzem nie jestem ale skoro Pole mowi, ze tsh za wysokie to tak na pewno jest. Dziewczyna zjadla zeby na swojej tarczycy i dzieki wyregulowaniu zaszla w ciaze juz przy pierwszym ivf.
reklama
genna
Podobni dla starających sie TSH 1-1,5 jest najlepsze
Kermitzaba witaj a do kogo chodziłaś w bydgosCzy ? Ze niby jaka klinika? No i gdzie w Gdyni wylądowalas?
Kermitzaba witaj a do kogo chodziłaś w bydgosCzy ? Ze niby jaka klinika? No i gdzie w Gdyni wylądowalas?
Podziel się: