reklama
eij
Fanka BB :)
Pieniądz rządzi światem, niestety taka smutna prawda. A my nie mamy w ogóle co się równać z celebrytamiWiecie co ja bym nie miała sumienia...jakby przebywanie w jego towarzystwie prowadziło do ciąży w kolejnym cyklu to może i owszem ale to jest zwykłe zdzierstwo i nic czego inny lekarz nie może dokonać.
Imagi_nacja
Czesc dziewczyny. Niedługo mamy starania z accofilem. Chciałam zapytać jak go braliście? W brzuch? Miałyście jakieś odchyły w morfologii po tym? I czy wam pomógł?
PałkaZapałka
Z drugiej strony można tylko zazdrościć, że ona kasy na starania nie musiała liczyć tak jak my.I z tego co kiedyś czytałam to Rozenkowa starała się 3 czy 4 lata.... Więc suma pieniędzy zostawiona u tego lekarza mi nie mieści się w głowie
eij
Dokładnie. U mnie psychika to pikuś. Po nieudanej próbie 2-3 godziny płaczu, później 2-3 butelki wina i spać, a na drugi dzień do boju!!! I mam dużo siły żeby walczyć, ale na nic mi siły jak pieniądze się skończą..... Gdybym miała tyle kasy ile ona to bym mogła i przez 10 lat próbować.Z drugiej strony można tylko zazdrościć, że ona kasy na starania nie musiała liczyć tak jak my.
eij
Ja nie pomogą bo nie stosowałam takich zastrzyków.Czesc dziewczyny. Niedługo mamy starania z accofilem. Chciałam zapytać jak go braliście? W brzuch? Miałyście jakieś odchyły w morfologii po tym? I czy wam pomógł?
Imagi_nacja
Kurcze szkoda, trochę boje się tych zastrzyków bo maja mega dużo skutków ubocznychJa nie pomogą bo nie stosowałam takich zastrzyków.
A z lekarzem obgadałaś swoje obawy? Może jakiś zamiennik?Kurcze szkoda, trochę boje się tych zastrzyków bo maja mega dużo skutków ubocznych
Imagi_nacja
Rozmawiałam, ale nie ma. Jedyna opcja to ten lek. Chciałam zapytać dziewczyn właśnie jak się po nim czuły i czy im na prawdę pomógłA z lekarzem obgadałaś swoje obawy? Może jakiś zamiennik?
reklama
Be_More_Happy
Dokładnie te pieniądze tak ograniczają Wszystkiego trzeba się wyrzekać aby tylko odłożyć na badania itd.Dokładnie. U mnie psychika to pikuś. Po nieudanej próbie 2-3 godziny płaczu, później 2-3 butelki wina i spać, a na drugi dzień do boju!!! I mam dużo siły żeby walczyć, ale na nic mi siły jak pieniądze się skończą..... Gdybym miała tyle kasy ile ona to bym mogła i przez 10 lat próbować.
Podziel się: