reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wiecie co ja bym nie miała sumienia...jakby przebywanie w jego towarzystwie prowadziło do ciąży w kolejnym cyklu to może i owszem ale to jest zwykłe zdzierstwo i nic czego inny lekarz nie może dokonać.
Pieniądz rządzi światem, niestety taka smutna prawda. A my nie mamy w ogóle co się równać z celebrytami 🤨

Czesc dziewczyny. Niedługo mamy starania z accofilem. Chciałam zapytać jak go braliście? W brzuch? Miałyście jakieś odchyły w morfologii po tym? I czy wam pomógł?

Z drugiej strony można tylko zazdrościć, że ona kasy na starania nie musiała liczyć tak jak my.
Dokładnie. U mnie psychika to pikuś. Po nieudanej próbie 2-3 godziny płaczu, później 2-3 butelki wina i spać, a na drugi dzień do boju!!! 😁 I mam dużo siły żeby walczyć, ale na nic mi siły jak pieniądze się skończą..... 😔 Gdybym miała tyle kasy ile ona to bym mogła i przez 10 lat próbować.

reklama
Dokładnie. U mnie psychika to pikuś. Po nieudanej próbie 2-3 godziny płaczu, później 2-3 butelki wina i spać, a na drugi dzień do boju!!! 😁 I mam dużo siły żeby walczyć, ale na nic mi siły jak pieniądze się skończą..... 😔 Gdybym miała tyle kasy ile ona to bym mogła i przez 10 lat próbować.
Dokładnie te pieniądze tak ograniczają 🙁 Wszystkiego trzeba się wyrzekać aby tylko odłożyć na badania itd. 🙁

Do góry