reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochane dzis od rana boli mnie z prawej strony w okolicy jajnika tam gdzie miałam pęcherzyk . Inseminację miałam w poniedziałek. Dodam, że nie jest to mocny ból tylko takie kłucie ... Czy to możliwe, że czasem ten pęcherzyk nie pękł ? 🙁

reklama
W sobotę musiałam zrobić zastrzyk między 23-24 godziną a w poniedziałek o 10 miałam inseminację niby lekarz mówił ,jak robił USG, że pęcherzyk jest na skraju pęknięcia no ale coś mnie tam kłuje.
Mnie też czasami kłuje ale to o niczym nie świadczy. Ja też swojego czasu różne scenariusze sobie wkręcalam i uwierz mi , to nie pomaga absolutnie 😉 bardzo w to wątpię że skoro w poniedziałek pęcherzyk byl już dojrzały to pękł dopiero po dwóch dniach. Tym bardziej że po to się podaje zastrzyk żeby pękł w określonym czasie. Spokojnie poczekaj na betę 🙂 życzę cierpliwości 😉

Pytanie do dziewczyn które zaciążyły po iui bądź w innym sposób ❣️ Czy bolały was piersi ?
U mnie dzisiaj 10 dzien po iui i ani trochę mnie nie bolą, nie sa tkliwe ... dziwne to trochę jak było u was ?;)
Miłego dnia ❣️
Ja kompletnie noc nie czułam i jak się okazało to była udana AID, w poprzednich dwóch czułam wszystko, a przynajmniej tak mi się wydawało 😉 nie doszukuj się objawów ciąży albo @, każda z nas jest inna i organizm nie zawsze da znać 🙂 kiedy testujesz ?

Mnie też czasami kłuje ale to o niczym nie świadczy. Ja też swojego czasu różne scenariusze sobie wkręcalam i uwierz mi , to nie pomaga absolutnie 😉 bardzo w to wątpię że skoro w poniedziałek pęcherzyk byl już dojrzały to pękł dopiero po dwóch dniach. Tym bardziej że po to się podaje zastrzyk żeby pękł w określonym czasie. Spokojnie poczekaj na betę 🙂 życzę cierpliwości 😉
Dziękuję Kochana ☺️. No wiadomo człowiek za bardzo sobie wkręca a może to, może to....tak jak napisałaś trzeba poczekać na betę . Już mi chyba odbija a gdzie tu dalej 🤣

reklama
Moj po pierwszej iui od razu traktował mnie jak ciężarną, nam niestety iui nie pomogło
Dziewczyny czytam Was i Wy macie taka wiedzę, ze głowa pęka myślałam, ze ja ogarniam te Sprawy, a okazuje się, ze wcale nie [emoji2962] ja dziś wzięłam druga tabletkę lametty i jakoś średnio się czuje boli mnie po niej głowa i jest mi ciagle gorąco. Mój facet Ciagle mówi o mojej IUI i jest pewny ze nam się uda za pierwszym razem nie chce zabijać w nim tej nadzieji ale boje się ze będzie mu bardzo przykro jeśli się nie uda No nic pozostaje nam tylko wiara w lepsze jutro :)

Do góry