reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochane dzis od rana boli mnie z prawej strony w okolicy jajnika tam gdzie miałam pęcherzyk . Inseminację miałam w poniedziałek. Dodam, że nie jest to mocny ból tylko takie kłucie ... Czy to możliwe, że czasem ten pęcherzyk nie pękł ? 🙁

reklama
W sobotę musiałam zrobić zastrzyk między 23-24 godziną a w poniedziałek o 10 miałam inseminację niby lekarz mówił ,jak robił USG, że pęcherzyk jest na skraju pęknięcia no ale coś mnie tam kłuje.
Mnie też czasami kłuje ale to o niczym nie świadczy. Ja też swojego czasu różne scenariusze sobie wkręcalam i uwierz mi , to nie pomaga absolutnie 😉 bardzo w to wątpię że skoro w poniedziałek pęcherzyk byl już dojrzały to pękł dopiero po dwóch dniach. Tym bardziej że po to się podaje zastrzyk żeby pękł w określonym czasie. Spokojnie poczekaj na betę 🙂 życzę cierpliwości 😉

Pytanie do dziewczyn które zaciążyły po iui bądź w innym sposób ❣️ Czy bolały was piersi ?
U mnie dzisiaj 10 dzien po iui i ani trochę mnie nie bolą, nie sa tkliwe ... dziwne to trochę jak było u was ?;)
Miłego dnia ❣️
Ja kompletnie noc nie czułam i jak się okazało to była udana AID, w poprzednich dwóch czułam wszystko, a przynajmniej tak mi się wydawało 😉 nie doszukuj się objawów ciąży albo @, każda z nas jest inna i organizm nie zawsze da znać 🙂 kiedy testujesz ?

Mnie też czasami kłuje ale to o niczym nie świadczy. Ja też swojego czasu różne scenariusze sobie wkręcalam i uwierz mi , to nie pomaga absolutnie 😉 bardzo w to wątpię że skoro w poniedziałek pęcherzyk byl już dojrzały to pękł dopiero po dwóch dniach. Tym bardziej że po to się podaje zastrzyk żeby pękł w określonym czasie. Spokojnie poczekaj na betę 🙂 życzę cierpliwości 😉
Dziękuję Kochana ☺️. No wiadomo człowiek za bardzo sobie wkręca a może to, może to....tak jak napisałaś trzeba poczekać na betę . Już mi chyba odbija a gdzie tu dalej 🤣

reklama
Moj po pierwszej iui od razu traktował mnie jak ciężarną, nam niestety iui nie pomogło
Dziewczyny czytam Was i Wy macie taka wiedzę, ze głowa pęka myślałam, ze ja ogarniam te Sprawy, a okazuje się, ze wcale nie [emoji2962] ja dziś wzięłam druga tabletkę lametty i jakoś średnio się czuje boli mnie po niej głowa i jest mi ciagle gorąco. Mój facet Ciagle mówi o mojej IUI i jest pewny ze nam się uda za pierwszym razem nie chce zabijać w nim tej nadzieji ale boje się ze będzie mu bardzo przykro jeśli się nie uda No nic pozostaje nam tylko wiara w lepsze jutro :)

Do góry