reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Rozmawiałam, ale nie ma. Jedyna opcja to ten lek. Chciałam zapytać dziewczyn właśnie jak się po nim czuły i czy im na prawdę pomógł
Oni muszą napisać w ulotce wszystkie możliwe skutki uboczne bo takie są przepisy, nawet jeśli wystąpily u jednej na milion pacjentek. Lekarz zna Twoje wyniki badań, wie co robi i gdyby widział jakieś zagrożenie to napewno by Ci go nie przepisał, tak uważam. 😉

reklama
Rozmawiałam, ale nie ma. Jedyna opcja to ten lek. Chciałam zapytać dziewczyn właśnie jak się po nim czuły i czy im na prawdę pomógł
A z jakim problemem ma się ten lek uporać? Mnie czeka na pewno heparyna w związku z zespołem antyfosfolipidowym i trombofilią, a co jeszcze nie wiem, ale niestety z tym lekiem nie pomogę.

A z jakim problemem ma się ten lek uporać? Mnie czeka na pewno heparyna w związku z zespołem antyfosfolipidowym i trombofilią, a co jeszcze nie wiem, ale niestety z tym lekiem nie pomogę.
Accofil na słabe wyniki KIR - wyszło mi AA, czyli najgorzej w sumie. Układ immunologiczny to jest dla mnie kosmos 😅

Dziewczyny czytam Was i Wy macie taka wiedzę, ze głowa pęka myślałam, ze ja ogarniam te Sprawy, a okazuje się, ze wcale nie 🤯 ja dziś wzięłam druga tabletkę lametty i jakoś średnio się czuje boli mnie po niej głowa i jest mi ciagle gorąco. Mój facet Ciagle mówi o mojej IUI i jest pewny ze nam się uda za pierwszym razem nie chce zabijać w nim tej nadzieji ale boje się ze będzie mu bardzo przykro jeśli się nie uda No nic pozostaje nam tylko wiara w lepsze jutro :)

@Guśka121 Myślę że po miesiącach lub latach prób większość osób po prostu nabywa tą wiedzę chcąc nie chcąc, zwłaszcza dzieląc się doświadczeniami tutaj :)

Dziewczyny czytam Was i Wy macie taka wiedzę, ze głowa pęka myślałam, ze ja ogarniam te Sprawy, a okazuje się, ze wcale nie 🤯 ja dziś wzięłam druga tabletkę lametty i jakoś średnio się czuje boli mnie po niej głowa i jest mi ciagle gorąco. Mój facet Ciagle mówi o mojej IUI i jest pewny ze nam się uda za pierwszym razem nie chce zabijać w nim tej nadzieji ale boje się ze będzie mu bardzo przykro jeśli się nie uda No nic pozostaje nam tylko wiara w lepsze jutro :)
Bardzo dobrze, że wierzy że się uda, bo czemu miałoby nie wyjść? Nie ma na to logicznej odpowiedzi.
Gdyby jednak...to naturalne, że będzie i jemu i tobie przykro ale kolejny miesiąc to kolejna szansa na powodzenie :)

To nic tylko niech facet zaraza optymizmem:)
Ja akurat po lamettcie nie miałam żadnych skutków ubocznych. Oby juz po następnej tabletce było lepiej ☺️Trzymam za was kciuki

Pytanie do dziewczyn które zaciążyły po iui bądź w innym sposób ❣️ Czy bolały was piersi ?
U mnie dzisiaj 10 dzien po iui i ani trochę mnie nie bolą, nie sa tkliwe ... dziwne to trochę jak było u was ?;)
Miłego dnia ❣️

Trzeba wierzyć 👍😉 mnie po Aromku też głowa bolała.

reklama
Pytanie do dziewczyn które zaciążyły po iui bądź w innym sposób ❣️ Czy bolały was piersi ?
U mnie dzisiaj 10 dzien po iui i ani trochę mnie nie bolą, nie sa tkliwe ... dziwne to trochę jak było u was ?;)
Miłego dnia ❣️
a dostałaś dodatkowo progesteron np. luteinę w tabletkach? Bo u mnie pojawiły sie bóle i tkliwość piersi ale właśnie przez branie luteiny.

Do góry