reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Rozmawiałam, ale nie ma. Jedyna opcja to ten lek. Chciałam zapytać dziewczyn właśnie jak się po nim czuły i czy im na prawdę pomógł
Oni muszą napisać w ulotce wszystkie możliwe skutki uboczne bo takie są przepisy, nawet jeśli wystąpily u jednej na milion pacjentek. Lekarz zna Twoje wyniki badań, wie co robi i gdyby widział jakieś zagrożenie to napewno by Ci go nie przepisał, tak uważam. 😉

reklama
Rozmawiałam, ale nie ma. Jedyna opcja to ten lek. Chciałam zapytać dziewczyn właśnie jak się po nim czuły i czy im na prawdę pomógł
A z jakim problemem ma się ten lek uporać? Mnie czeka na pewno heparyna w związku z zespołem antyfosfolipidowym i trombofilią, a co jeszcze nie wiem, ale niestety z tym lekiem nie pomogę.

A z jakim problemem ma się ten lek uporać? Mnie czeka na pewno heparyna w związku z zespołem antyfosfolipidowym i trombofilią, a co jeszcze nie wiem, ale niestety z tym lekiem nie pomogę.
Accofil na słabe wyniki KIR - wyszło mi AA, czyli najgorzej w sumie. Układ immunologiczny to jest dla mnie kosmos 😅

Dziewczyny czytam Was i Wy macie taka wiedzę, ze głowa pęka myślałam, ze ja ogarniam te Sprawy, a okazuje się, ze wcale nie 🤯 ja dziś wzięłam druga tabletkę lametty i jakoś średnio się czuje boli mnie po niej głowa i jest mi ciagle gorąco. Mój facet Ciagle mówi o mojej IUI i jest pewny ze nam się uda za pierwszym razem nie chce zabijać w nim tej nadzieji ale boje się ze będzie mu bardzo przykro jeśli się nie uda No nic pozostaje nam tylko wiara w lepsze jutro :)

@Guśka121 Myślę że po miesiącach lub latach prób większość osób po prostu nabywa tą wiedzę chcąc nie chcąc, zwłaszcza dzieląc się doświadczeniami tutaj :)

Dziewczyny czytam Was i Wy macie taka wiedzę, ze głowa pęka myślałam, ze ja ogarniam te Sprawy, a okazuje się, ze wcale nie 🤯 ja dziś wzięłam druga tabletkę lametty i jakoś średnio się czuje boli mnie po niej głowa i jest mi ciagle gorąco. Mój facet Ciagle mówi o mojej IUI i jest pewny ze nam się uda za pierwszym razem nie chce zabijać w nim tej nadzieji ale boje się ze będzie mu bardzo przykro jeśli się nie uda No nic pozostaje nam tylko wiara w lepsze jutro :)
Bardzo dobrze, że wierzy że się uda, bo czemu miałoby nie wyjść? Nie ma na to logicznej odpowiedzi.
Gdyby jednak...to naturalne, że będzie i jemu i tobie przykro ale kolejny miesiąc to kolejna szansa na powodzenie :)

To nic tylko niech facet zaraza optymizmem:)
Ja akurat po lamettcie nie miałam żadnych skutków ubocznych. Oby juz po następnej tabletce było lepiej ☺️Trzymam za was kciuki

Pytanie do dziewczyn które zaciążyły po iui bądź w innym sposób ❣️ Czy bolały was piersi ?
U mnie dzisiaj 10 dzien po iui i ani trochę mnie nie bolą, nie sa tkliwe ... dziwne to trochę jak było u was ?;)
Miłego dnia ❣️

Trzeba wierzyć 👍😉 mnie po Aromku też głowa bolała.

reklama
Pytanie do dziewczyn które zaciążyły po iui bądź w innym sposób ❣️ Czy bolały was piersi ?
U mnie dzisiaj 10 dzien po iui i ani trochę mnie nie bolą, nie sa tkliwe ... dziwne to trochę jak było u was ?;)
Miłego dnia ❣️
a dostałaś dodatkowo progesteron np. luteinę w tabletkach? Bo u mnie pojawiły sie bóle i tkliwość piersi ale właśnie przez branie luteiny.

Do góry