reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Min. 850 ale do tego dochodzą dodatkowe koszty + wizyty, koszt transferu no i pewnie jeszcze jakichś dodatkowych badań. Min 5000. Wizyta u Lewandowskiego to 950 zł!!!
Rany chyba oszaleli z tym Lewandowskim i cena za konsultacje. Cudotworca nie jest. I ciekawe co robi na takiej wizycie

Rany chyba oszaleli z tym Lewandowskim i cena za konsultacje. Cudotworca nie jest. I ciekawe co robi na takiej wizycie
Bo to wydaje mi się lekarz celebrytów i na pewno jest dobry ale nazwiska takie jak Rozenek podbijają mu stawkę. Ja się na pewno do niego nie wybiorę :)

U Lewandowskiego jest tak że idziesz do niego na wizytę on przejrzy dokumentację trochę pogada ty troche poodpowiadasz i on buli kasę a na następną wizytę i tak trafisz do kogoś innego bo on wiecznie grafik zapchany i odsyła do innych lekarzy. O i tyle cudów może uczynić.
Bo to wydaje mi się lekarz celebrytów i na pewno jest dobry ale nazwiska takie jak Rozenek podbijają mu stawkę. Ja się na pewno do niego nie wybiorę :)
Dokładnie [emoji53] może on leczy wzrokiem [emoji1] przesadzają z tymi cenami naprawdę....

U Lewandowskiego jest tak że idziesz do niego na wizytę on przejrzy dokumentację trochę pogada ty troche poodpowiadasz i on buli kasę a na następną wizytę i tak trafisz do kogoś innego bo on wiecznie grafik zapchany i odsyła do innych lekarzy. O i tyle cudów może uczynić.
Pffffff hahahaha. To ja wolę pogadać za 200 zł. 😄

Musiałam sprawdzić tego lekarza bo nie wiedziałam o kim mowa, teraz wiem 😁 kręcili kiedyś kilku odcinkowy serial o 3 parach które starały się o dziecko. To była właśnie ta słynna klinika Novum i on też był w tym serialu 😛

Tak to ten i ten sam który prowadził Rozenkowa no ale kto celebrytce odmówi[emoji849]
Musiałam sprawdzić tego lekarza bo nie wiedziałam o kim mowa, teraz wiem [emoji16] kręcili kiedyś kilku odcinkowy serial o 3 parach które starały się o dziecko. To była właśnie ta słynna klinika Novum i on też był w tym serialu [emoji14]

reklama
Do góry