reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A kiedy miałaś to plamienie? mi od jakiegoś czasu pojawia się pare dni przed @, pierwszy raz myślałam że może to być plamienie implantacjne. może ponów jeszcze raz betę?zawsze jest szansa, że w 13 dpo wynik był niewłaściwy :)
Plamienie miałam dziś rano jedna plama i koniec
Ogólnie to @ spóźnię mi się dopiero 7dni .
Wątpię żeby beta się myliła w cuda nie wierzę
Tak jak Ty zawsze miałam plamienie dzień przed@ i na drugi już normalnie
Także zobaczę co się jutro wydarzy
Dziwi mnie tylko ten dziwny bol podbrzusza bardziej ciagniecie niż skurcze
Zwariować można
A nie chce się nastawić
Bo już tak meliske pije kilka dziennie

reklama
Hej hej ! A gdzie , moja za chwilę pół roku i 8kg szczęścia . Bardzo żywego szczęścia ! [emoji1] Już skubana nauczyła się pełzać , kombinuje z czworakowaniem, próbuje wstawać !! Tym samym wszędzie jej pełno i oczy do około głowy [emoji854] jest kochana , wiecznie się uśmiecha, lubi muzykę i szaleństwa . Warto było czekać 5lat na każdą minutę spędzona z tym cudem [emoji7]
Także walczcie dziewczyny , nie poddawajcie się , bo na każdego przyjdzie pora i czas [emoji8]
Opowiadają jak moje ulubione bliźniaki ? [emoji16]Zobacz załącznik 996371
Jaka słodycz [emoji7][emoji7][emoji7] to szybko zaczęła uciekać [emoji16][emoji12][emoji85] potem już coraz gorzej[emoji23][emoji28] u nas już walki na całego. Wózek na spacerze parzy, obydwoje chcą po nogach i każdy ucieka w swoją strone. Oj tak przyznam Ci rację u nas też 5 lat czekania ale mimo tych nieprzespanych nocy, tych nieraz ciężkich dni gdzie człowiek pada ze zmęczenia - KOCHAM TO i te małe istotki które nadają życiu sens. WARTO walczyć.

Hej hej ! A gdzie , moja za chwilę pół roku i 8kg szczęścia . Bardzo żywego szczęścia ! [emoji1] Już skubana nauczyła się pełzać , kombinuje z czworakowaniem, próbuje wstawać !! Tym samym wszędzie jej pełno i oczy do około głowy [emoji854] jest kochana , wiecznie się uśmiecha, lubi muzykę i szaleństwa . Warto było czekać 5lat na każdą minutę spędzona z tym cudem [emoji7]
Także walczcie dziewczyny , nie poddawajcie się , bo na każdego przyjdzie pora i czas [emoji8]
Opowiadają jak moje ulubione bliźniaki ? [emoji16]Zobacz załącznik 996371
A to moje słodziaki
IMG_20190710_165245.jpeg
IMG_20190705_111725_1.jpeg
IMG_20190628_185209.jpeg

Cześć dziewczyny
Dziś jest 35dc a@ nadal nie ma
Czuje się jak słoń w składzie porcelany mój brzuch wygląda strasznie w najbardziej wystającym miejscu mam 95cm masakra wiecie jak to wygląda jak bym była w 3 miesiącu ciazy dziś 10.07 A gdzie do 30.07 . Zauważyłam lekkie plamienie w bardzo ciemnym kolorze ale to jednorazowe było i koniec lekki bol podbrzusza . Zwariuje zaraz.
@Natka001 ja mam cykle 32 dni a po IUI mój cykl trwał 39 dni :oo2: fakt, że ja brałam luteinę, którą odstawiłam zaraz po negatywnej becie ale do momentu dostania @ też się czułam jak kulka nie wspominając o makabrycznym wyglądzie brzucha :dry:

@Natka001 ja mam cykle 32 dni a po IUI mój cykl trwał 39 dni :oo2: fakt, że ja brałam luteinę, którą odstawiłam zaraz po negatywnej becie ale do momentu dostania @ też się czułam jak kulka nie wspominając o makabrycznym wyglądzie brzucha :dry:
Wiesz co było najgorsze? Spotkałam dawną znajoma i pierwsze co to powiedziała ooo mam gratulowac a ja hamaki czego nie jestem w ciazy jestem gruba i tyle nie mam ochoty tłumaczyć się wszystkim dlaczego tak wyglądam
Ja cykle nam 28/29 także 35dni to dla mnie szok tym bardziej że nie brałam żadnych tabletek

Cześć Dziewczyny
Kobieta jednak jest dziwna dopóki nie ma @ myśli sobie a może beta za wcześnie zrobiona? I mówi sobie poczekam jeszcze trochę i powtórzę betę a może jednak się udało? A potem przychodzi taki dzień jak dziś 36dc i jest@ i wszystkie a może? Znikają!!!! W sumie teraz mogę że spokojem czekać na wizytę.
Trzymajcie się i udanego dnia pomimo wszystko

Cześć Dziewczyny
Kobieta jednak jest dziwna dopóki nie ma @ myśli sobie a może beta za wcześnie zrobiona? I mówi sobie poczekam jeszcze trochę i powtórzę betę a może jednak się udało? A potem przychodzi taki dzień jak dziś 36dc i jest@ i wszystkie a może? Znikają!!!! W sumie teraz mogę że spokojem czekać na wizytę.
Trzymajcie się i udanego dnia pomimo wszystko
skąd ja znam te myśli, dokładnie tak samo mam co miesiąc. kiedy masz teraz wizytę? dla mnie to oczekiwanie na kolejną wizytę w nowym cyklu jest zawsze najgorsze.
Ściskam mocno i dużo dobrych myśli przesyłam!

reklama
Do góry