reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Krótko zwięzłe i na temat no to faktycznie szybko przy drugim podejściu super. U mnie problem jest taki że pomimo brania lametty nie chcą rosnąć w pierwszym cyklu były 3 ale małe 16 17 18 i koniec w drugim jeden 17 i na takim małym zrobiono mi iui po czasie stwierdzam że to było niestety naciagniecie na kasę i po tej iui 33dc i @ nie ma ciazy też nie
A może z Aromek iem spróbuj? Mi urosły 3 spore w tym drugim cyklu.

Hej. Nie ma się co załamywać :) Ja też miałam jeden nie drożny. A teraz fika mi kozły 2,5 kg szczęścia w brzuszku ;)
P.S. Dziewczyny zaczynam się stresować. Najprawdopodobniej termin na CC będę miała wna ostatni tydzień lipca :o 22.07 mam wizytę i wtedy dowiem się szczegółów. W międzyczasie, przed "godziną zero" mąż wyjeżdża dwa razy po kilka dni na delegację. Dzisiaj podstawiam samochód pod samą klatkę - w razie "w" sama się dowiozę do szpitala.
Kochana pierwsza ciążę się zazwyczaj przenoszą więc spokojnie... A wyrazie "w" lepiej wzywają pogotowie! Trzymamy kciuki

Ja byłam do pierwszego IUI stymulowana Aromekiem ale bardzo słabo na mnie zadziałał, miałam tylko jeden pęcherzyk ok 17 mm, więc podobnie jak u Natki... ale IUI się odbyło...
I to mnie dziwi dlaczego zrobili iui na tak małym pecherzyku i to jednym skoro iui powinno się przeprowadzić na pecherzyku który ma minimum 20 mm i endometrium 9mm inaczej to nie ma szans się udać oczywiście że nikt mi o tym nie powiedział przed i ja też doczytałam o tym po
Ja to się jak głupia cieszyłam że wogole doszło do iui bo ciężko było utrafic a tu takie rozczarownie

reklama
Do góry