redferrari
Fanka BB :)
moja dzidzia to dziewczynka , wszystkie narządy przepływy prawidłowe, ale dzidzia trochę malutka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Choć to banalnie brzmi to wiem co czujesz, dziś to straszny dzień, proponuję pyszne winko wieczorem, jutro już będzie lepiej , zawsze najgorszy ten straszny dzień testowania....Wie teściowa, moi rodzice i nasze rodzeństwo. Wszyscy wspierają. To dobre, jednak kuedy przychodzi dzień testu i muszę zmierzyć się z jego wynikiem a potem jeszcze ich wszystkich poinformować...
zostałam dzisiaj w domu. Mam pęknięte serce.
Gratuluje córeczki a co lekarz na to że troszkę mniejsza? Może taka jej uroda A później nadrobi?moja dzidzia to dziewczynka , wszystkie narządy przepływy prawidłowe, ale dzidzia trochę malutka
Co znaczy trochę malutka? Co mówił lekarz? Fajnie, że dziewczynka [emoji846] gratuluję!!moja dzidzia to dziewczynka , wszystkie narządy przepływy prawidłowe, ale dzidzia trochę malutka
A AMH nie mówi czasem o ilości ?Tak, nazywa się AMH, ja płaciłam za nie około 200 zł, można je wykonać w dowolnym dniu cyklu
Gratulacje kochana ! Jednak Alusia [emoji3]moja dzidzia to dziewczynka , wszystkie narządy przepływy prawidłowe, ale dzidzia trochę malutka
Hej!!!!20tc 1d i 268 g czyli 9 dni różnicy z terminem z transferu...boję się o skarbusia
Gratulacje zdrowej córeczki ! Miałaś przeczucie, że będzie panienka i jest [emoji7] A wagą się nie martw... Jeszcze nadrobi Najważniejsze, że wszystkie narządy i przepływy są dobre!moja dzidzia to dziewczynka , wszystkie narządy przepływy prawidłowe, ale dzidzia trochę malutka