reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja właśnie po pazurach [emoji5] od razu po iui pojechałam na hybrydę. IuI pierwszy raz wykonana przez moja panią doktor oby szczęśliwa. Mówiła ze mam bardzo dużo swojego śluzu. I ładnie to wyglada. To teraz czekamy 2 tyg do testowania.
kciukaski :) pokaż hybrydkę :p ja nie robię teraz od kiedy jestem w ciąży i zaczyna mi się już tęsknić za pazurkami eh...

IMG_0710.JPG

Takie nudziaki bo po tych zastrzykach mam słabe paznokcie i musiała mi maksymalnie skrócić bo łamią się w cholerę

Załączniki

• IMG_0710.JPG
    IMG_0710.JPG
    210,1 KB · Wyświetleń: 464
reklama
Sama sobie nie zrobię w pracy się dość napiluje aluminium... druga sprawa nie zrobię sobie równo wszystkich, wole w salonie i przede wszystkim kameralnie

Kochana a czy Ty nie masz przypadkiem pracy warunkow ktore moga negatywnie wplywac na plodnosc? Mnie ginekolog pytal czy nie pracuje na jakims magazynie gdzie substancje szkodliwe na plodnosc moga sie wytwarzac (ale ja nie mam takich warunkow)

Do góry