reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja mam endo książkowe za każdym razem, nigdy nie miałam z tym problemu... chociaż tyle. Dlatego może mnie tak boli brzuch przy @ zawsze.
Co z tego jak dalej nie znam przyczyn poronień. Ja biore acard, femibion 1 z metylowana forma kwasu, robiłam badania kiedyś i miałam niski poziom

reklama
U swojej zielarki tez kupiłam kiedyś jakiś specyfik „saw palmetto” czy jakoś tak. Wybrałam całe opakowanie, podobno bardzo pomaga zajść w ciąże

Juz po monitoringu. Okazało sie, ze wszystkie 4 pecherzyki pękły. Torbiel zniknęła :)
Jak dostanę @ to mam brac tabletki anty przez miesiąc na wyciszenie, a potem juz przygotowania do in vitro.

Jezeli jakimś cudem okazałoby sie, ze teraz sie udalo, to raczej nie dzieki iui a naturalnie, bo iui byla chyba troche za wczesnie zrobiona. 19.09 testuje i bedzie co ma byc :)

Ja mam endo książkowe za każdym razem, nigdy nie miałam z tym problemu... chociaż tyle. Dlatego może mnie tak boli brzuch przy @ zawsze.
Co z tego jak dalej nie znam przyczyn poronień. Ja biore acard, femibion 1 z metylowana forma kwasu, robiłam badania kiedyś i miałam niski poziom

Moja bratowa poronila 2 razy - okazalo sie ze ma trombofilię - całą ciaze brala zastrzyki w brzuch.
Badalas tez to?

Juz po monitoringu. Okazało sie, ze wszystkie 4 pecherzyki pękły. Torbiel zniknęła :)
Jak dostanę @ to mam brac tabletki anty przez miesiąc na wyciszenie, a potem juz przygotowania do in vitro.

Jezeli jakimś cudem okazałoby sie, ze teraz sie udalo, to raczej nie dzieki iui a naturalnie, bo iui byla chyba troche za wczesnie zrobiona. 19.09 testuje i bedzie co ma byc :)

No no no!!! Ekstra!!!
To teraz trzymamy kciuki zebys zawyzyla nam pięknie statystyki!!!
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Dzoana nie, a to chyba tylko zwykle badanie z krwi? Czy coś bardziej skomplikowanego ? Nawet teraz po trzech poronieniach nikt nie sugerował. [emoji15]

To właśnie jest związane z tym zespołem antyfosfolipidowym - jako przyczyna trombofilii . Może dlatego mam zawsze taka gęsta krew jak mi pobierają [emoji848]

Super że znikły dziady! Teraz już tylko do przodu!

reklama
Do góry