reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jestem po usg. Endo 5mm na lewym jajniku coś rusza 12mm pęcherzyk. Kolejne usg w środę. Odebrałam kolejny pen. Czyje się jak narkomanka która przychodzi po działkę.... masakra, a w poczekalni jako jedyna bez brzucha - nie pasowałam tam [emoji24]

reklama
Jestem po usg. Endo 5mm na lewym jajniku coś rusza 12mm pęcherzyk. Kolejne usg w środę. Odebrałam kolejny pen. Czyje się jak narkomanka która przychodzi po działkę.... masakra, a w poczekalni jako jedyna bez brzucha - nie pasowałam tam [emoji24]

Pewnie ze Teoj te urosnie!!
Za to trzymamy kciuki[emoji1303][emoji1303][emoji1303]

Uuu Dzoanaa idziemy prawie łeb w łeb [emoji41][emoji41][emoji41] a po co do gina w 1dc? [emoji848]

Haha! Dokladnie tak!! Rowno prawie!!

Tak mam zlecone - podczas miesiaczki przyjsc na badanie juz do swojego lekarza...
Podobno wtedy „lepiej widac” ale lekarzem nie jestem[emoji14] no i po plan co dalej...? A Ty za 2 miesiace dopiero dalej??

Jakby ktoś był że Śląska to polecam z całego serca docenta Horaka. Przyjmuje na NFZ w Bytomiu w szpitalu jest poradnia leczenia niepłodności. Zleca szeroka diagnostykę i słyszałam że potrafi wykryć rzeczy których inni nie widza. I do tego przemiły człowiek.
Też tak słyszałam od znajomej że jest dobry. A ty jesteś ze Śląska i chodzilas moze do niego czy tylko z opowieści??

Dzoana czemu za dwa miesiące? Nie, działamy cały czas, ale bez iui. Teraz nie będę latać już na monitoringi, zastrzyki i liczyć dni do planowanego stosunku. W dupie to mam. Na wakacjach się bzykalismy jak chcieliśmy... bez lametty, ovitrelle i się udało.
Plan na najbliższe miesiące mam taki sam, tyle ze z lametta dla świetego spokoju. No i czekan na wyniki badań genetycznych.

Artemida - jestem z Tobą!!! Tez mam duży brzuch i przytyłam w ciągu 3 lat z 15kg przez jeb*** PCOS, hormony, duphastony i inne gowna !!!

A dostałaś coś na to Endo? Troszkę male. Który masz dc?

reklama
Dzoana czemu za dwa miesiące? Nie, działamy cały czas, ale bez iui. Teraz nie będę latać już na monitoringi, zastrzyki i liczyć dni do planowanego stosunku. W dupie to mam. Na wakacjach się bzykalismy jak chcieliśmy... bez lametty, ovitrelle i się udało.
Plan na najbliższe miesiące mam taki sam, tyle ze z lametta dla świetego spokoju. No i czekan na wyniki badań genetycznych.

Artemida - jestem z Tobą!!! Tez mam duży brzuch i przytyłam w ciągu 3 lat z 15kg przez jeb*** PCOS, hormony, duphastony i inne gowna !!!

Ojej cos pomieszalam:(
Sorki[emoji5]
Ja po wizycie
Mozna mnie wpisac na monitoring cyklu 24.09
Teraz bez lametty
Ze wsparciem Fertilovit Endo zapobiegawczo.
Ale lekarz mowi ze objawy endomendy sa niespecyficzne...
Nastepna IUI za ciosem we wrzesniu ale bez lametty...
Powodzenia dziewczyny dla starajacych sie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Cierpliwosci dla mam[emoji5]
Milego popoludnia[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Do góry