reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Walczymy o swój cud :

11.09: @mstar - monitoring cyklu

12.09: @zuzik85 - wizytau gin
15.09: @agawid - testowanie !!!
16.09: @mstar - przyjęcie na oddział w celu diagnostyki
18.09: @redferrari - połówkowe, @nuna85 - testowanie !!! @LolaLolina - testowanie!!!
20.09: @agatgagat - wizyta u gin
24.09: @zuzik85 - wizyta u gin
25.09: @reqiem - wizyta u gin
04.10: @anolianna - badanie 3/4D maluszka
09.10: @zuzik85 - Termin Porodu![emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia dziewczynki[emoji295]

Ja poproszę 24.09 kontrola jaj przed drugą IUI

Super że tak się złożyło i nie trzeba było planu działania wykonywać życie robi nam niespodzianki czasem ja teraz zaczelam leczenie na Śląsku ale w Gymcentrum.

Widzę ze macie tam sporo dobrych i godnych polecenia lekarzy[emoji1303][emoji1303][emoji1303]
Trzymam kciuki rowniez za powodzenie!!! I jak najszybszy efekt w postaci fasoleczki

My też czekamy na IP z małą. Byłyśmy rano u pediatry bo dalej żółta strasznie i dostałyśmy skierowanie do szpitala. Szmery w serduszku dalej slychac, zrobili nam RTG i USG brzuszka, po fali małej krew i czekamy czy nas przyjmą czy wyślą do domu. Masakra mąż poszedł na pobieranie krwi bo ja bym nie dała rady. Wrócił ze łzami w oczach. Misia teraz sobie śpi na mnie. Straszne to wszystko, drżałam w ciąży, teraz to się trzęsę o ta malutka istotkę. Zuzik Kochana trzymam kciuki żeby maluchy chociaż do terminu CC dotrwały. Wysyłam pozytywne fluidy [emoji4]

Matko jak takiemu maluszkowi krew pobierają? też bym się bała, a na emka nie ma co liczyć, on się o skarba już tak boi, że wymięka. Dobrze ze skarbuś śpi na Tobie - znaczy czuje się bezpiecznie a to bardzo ważne dla takiej małej dzidzi :) Trzymajcie się wszyscy troje...

My też czekamy na IP z małą. Byłyśmy rano u pediatry bo dalej żółta strasznie i dostałyśmy skierowanie do szpitala. Szmery w serduszku dalej slychac, zrobili nam RTG i USG brzuszka, po fali małej krew i czekamy czy nas przyjmą czy wyślą do domu. Masakra mąż poszedł na pobieranie krwi bo ja bym nie dała rady. Wrócił ze łzami w oczach. Misia teraz sobie śpi na mnie. Straszne to wszystko, drżałam w ciąży, teraz to się trzęsę o ta malutka istotkę. Zuzik Kochana trzymam kciuki żeby maluchy chociaż do terminu CC dotrwały. Wysyłam pozytywne fluidy [emoji4]
Kochana trzymajcie sie. Lepiej być pod stałą opieką.
Bądźcie dzielne [emoji173] [emoji173] [emoji173]

reklama
Do góry