reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Walczymy o swój cud :

11.09: @mstar - monitoring cyklu

12.09: @zuzik85 - wizytau gin
15.09: @agawid - testowanie !!!
16.09: @mstar - przyjęcie na oddział w celu diagnostyki
18.09: @redferrari - połówkowe, @nuna85 - testowanie !!! @LolaLolina - testowanie!!!
20.09: @agatgagat - wizyta u gin
24.09: @zuzik85 - wizyta u gin
25.09: @reqiem - wizyta u gin
04.10: @anolianna - badanie 3/4D maluszka
09.10: @zuzik85 - Termin Porodu![emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia dziewczynki[emoji295]

Ja poproszę 24.09 kontrola jaj przed drugą IUI

Super że tak się złożyło i nie trzeba było planu działania wykonywać życie robi nam niespodzianki czasem ja teraz zaczelam leczenie na Śląsku ale w Gymcentrum.

Widzę ze macie tam sporo dobrych i godnych polecenia lekarzy[emoji1303][emoji1303][emoji1303]
Trzymam kciuki rowniez za powodzenie!!! I jak najszybszy efekt w postaci fasoleczki

My też czekamy na IP z małą. Byłyśmy rano u pediatry bo dalej żółta strasznie i dostałyśmy skierowanie do szpitala. Szmery w serduszku dalej slychac, zrobili nam RTG i USG brzuszka, po fali małej krew i czekamy czy nas przyjmą czy wyślą do domu. Masakra mąż poszedł na pobieranie krwi bo ja bym nie dała rady. Wrócił ze łzami w oczach. Misia teraz sobie śpi na mnie. Straszne to wszystko, drżałam w ciąży, teraz to się trzęsę o ta malutka istotkę. Zuzik Kochana trzymam kciuki żeby maluchy chociaż do terminu CC dotrwały. Wysyłam pozytywne fluidy [emoji4]

Matko jak takiemu maluszkowi krew pobierają? też bym się bała, a na emka nie ma co liczyć, on się o skarba już tak boi, że wymięka. Dobrze ze skarbuś śpi na Tobie - znaczy czuje się bezpiecznie a to bardzo ważne dla takiej małej dzidzi :) Trzymajcie się wszyscy troje...

My też czekamy na IP z małą. Byłyśmy rano u pediatry bo dalej żółta strasznie i dostałyśmy skierowanie do szpitala. Szmery w serduszku dalej slychac, zrobili nam RTG i USG brzuszka, po fali małej krew i czekamy czy nas przyjmą czy wyślą do domu. Masakra mąż poszedł na pobieranie krwi bo ja bym nie dała rady. Wrócił ze łzami w oczach. Misia teraz sobie śpi na mnie. Straszne to wszystko, drżałam w ciąży, teraz to się trzęsę o ta malutka istotkę. Zuzik Kochana trzymam kciuki żeby maluchy chociaż do terminu CC dotrwały. Wysyłam pozytywne fluidy [emoji4]
Kochana trzymajcie sie. Lepiej być pod stałą opieką.
Bądźcie dzielne [emoji173] [emoji173] [emoji173]

reklama
Do góry