reqiem
Fanka BB :)
Byłam u niego na dwóch wizytach i rozpisał mi caaaały ogromny plan działania co robimy, no ale tak jak mówię udało mi się zajść naturalne jak czekam na @ żeby zacząć badania [emoji4] ale zrobił mi na pierwszej wizycie posiewy pochwy , szyjki , wypisał skierowania na badania to co mógł na NFZ. Badanie też mi zrobił ginekologiczne jak nikt inny. Wszystko dokładnie i palcami i wziernikiem . Serio poczułam się zaopiekowania . Jedynie nie ma aparatu USG.. Tzn jest, ale jak mówił sam go przywiózł w 88 roku [emoji23]i pokazuje wszystko ale nie to co trzeba [emoji16] i nie może się doprosić nowego. I na USG zaprasza do siebie do gabinetu, ale płacisz tylko 50zl czyli połowę [emoji4]Też tak słyszałam od znajomej że jest dobry. A ty jesteś ze Śląska i chodzilas moze do niego czy tylko z opowieści??
Właśnie byłam u niego na takim USG kontrolnym bo chciał zobaczyć jak wyglądaja jajniki i macica i akurat miałam dni płodne i życzył przyjemnego wieczoru [emoji4] nawet mam zdjęcie pęcherzyka z którego niespodziewanie powstała moja córeczka [emoji16] a była to zwykła wizyta na naturalnym cyklu a nie monitoring. Śmieje się że tyłu lekarzy oblecialam i takie cuda na kiju, a ten dotknął magiczna ręką i w ciążę zaszłam [emoji16][emoji16] przyjmuje w środy i piątki w szpitalu i nie trzeba się umawiac, po prostu się idzie i ustawia w kolejce. Swoje trzeba odczekać no bardzo długo przyjmuje ale warto [emoji4]
Tak ja jestem że Śląska , do Bytomia mam 30km.