reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja mam endo książkowe za każdym razem, nigdy nie miałam z tym problemu... chociaż tyle. Dlatego może mnie tak boli brzuch przy @ zawsze.
Co z tego jak dalej nie znam przyczyn poronień. Ja biore acard, femibion 1 z metylowana forma kwasu, robiłam badania kiedyś i miałam niski poziom

reklama
U swojej zielarki tez kupiłam kiedyś jakiś specyfik „saw palmetto” czy jakoś tak. Wybrałam całe opakowanie, podobno bardzo pomaga zajść w ciąże

Juz po monitoringu. Okazało sie, ze wszystkie 4 pecherzyki pękły. Torbiel zniknęła :)
Jak dostanę @ to mam brac tabletki anty przez miesiąc na wyciszenie, a potem juz przygotowania do in vitro.

Jezeli jakimś cudem okazałoby sie, ze teraz sie udalo, to raczej nie dzieki iui a naturalnie, bo iui byla chyba troche za wczesnie zrobiona. 19.09 testuje i bedzie co ma byc :)

Ja mam endo książkowe za każdym razem, nigdy nie miałam z tym problemu... chociaż tyle. Dlatego może mnie tak boli brzuch przy @ zawsze.
Co z tego jak dalej nie znam przyczyn poronień. Ja biore acard, femibion 1 z metylowana forma kwasu, robiłam badania kiedyś i miałam niski poziom

Moja bratowa poronila 2 razy - okazalo sie ze ma trombofilię - całą ciaze brala zastrzyki w brzuch.
Badalas tez to?

Juz po monitoringu. Okazało sie, ze wszystkie 4 pecherzyki pękły. Torbiel zniknęła :)
Jak dostanę @ to mam brac tabletki anty przez miesiąc na wyciszenie, a potem juz przygotowania do in vitro.

Jezeli jakimś cudem okazałoby sie, ze teraz sie udalo, to raczej nie dzieki iui a naturalnie, bo iui byla chyba troche za wczesnie zrobiona. 19.09 testuje i bedzie co ma byc :)

No no no!!! Ekstra!!!
To teraz trzymamy kciuki zebys zawyzyla nam pięknie statystyki!!!
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Dzoana nie, a to chyba tylko zwykle badanie z krwi? Czy coś bardziej skomplikowanego ? Nawet teraz po trzech poronieniach nikt nie sugerował. [emoji15]

To właśnie jest związane z tym zespołem antyfosfolipidowym - jako przyczyna trombofilii . Może dlatego mam zawsze taka gęsta krew jak mi pobierają [emoji848]

Super że znikły dziady! Teraz już tylko do przodu!

reklama
Do góry