kochanka328
Fanka BB :)
miłego dnia dla wszystkich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, na Polnej. Opieka rewelacja. U mnie ten miesniak tez mojej ginekolog nie przeszkadzal a jednak sie za niego zabrali. Tez czekalam nie caly miesiac. Idz, idz naprawde warto. Pamietaj takie rzeczy jak mi zdarzaja sie bardzo rzadko.
minie szybciutko! na to szczęście warto czekać!ale i tak transfer bedzie w listopadzie najwczesniej
HSG nie jest aż tak dokładne widać przepływ w miarę kształt macicy generalnie te przestrzenie, ktróe płyn wypełnia widać nic innego... poza macicą nie zobaczy w trakcieDziewczyny a ja mam pytanie:
Mialam robione HSG podczas ktorego lekarz powiedzial ze macica jest ladna nie ma zrostow ani nic. A potem inny lekarz przypadkiem zauwazyl endometrioza (poza macica w usg potem badanie i bol wiezadlach macicy).
Czy mialyscie HSG i na nim juz bylo widac ze cos jest nie tak?
Czekam jeszcze tydzien na lekarza... potem zobaczymy co mi powie.
Hej Dziewczyny
Ja zaraz jade na iui, zobaczymy czy wszystko popękało
Udanego dnia
Tak, na Polnej. Opieka rewelacja. U mnie ten miesniak tez mojej ginekolog nie przeszkadzal a jednak sie za niego zabrali. Tez czekalam nie caly miesiac. Idz, idz naprawde warto. Pamietaj takie rzeczy jak mi zdarzaja sie bardzo rzadko.