reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak, na Polnej. Opieka rewelacja. U mnie ten miesniak tez mojej ginekolog nie przeszkadzal a jednak sie za niego zabrali. Tez czekalam nie caly miesiac. :) Idz, idz naprawde warto. Pamietaj takie rzeczy jak mi zdarzaja sie bardzo rzadko.

Dziewczyny a ja mam pytanie:
Mialam robione HSG podczas ktorego lekarz powiedzial ze macica jest ladna nie ma zrostow ani nic. A potem inny lekarz przypadkiem zauwazyl endometrioza (poza macica w usg potem badanie i bol wiezadlach macicy).
Czy mialyscie HSG i na nim juz bylo widac ze cos jest nie tak?
Czekam jeszcze tydzien na lekarza... potem zobaczymy co mi powie.

05.09: @moon333 - IUI!!!, @nuna85 - podglądanie jajek
06.09: @anolianna - wizyta u gin, @reqiem - usg połówkowe, @Artemida90 - podglądanie jajek
07.09: @agatgagat - połówkowe, @Mmmartolcia31 - testowanie!!!
08.09: @SOSENKA90 - testowanie!!!, @agawid - testowanie!!!
10 09: @zuzik85 - wizyta u gin
11.09: @mstar - monitoring cyklu
12.09: @zuzik85 - wizytau gin
16.09: @mstar - przyjęcie na oddział w celu diagnostyki
18.09: @redferrari - połówkowe, @LolaLolina - testowanie!!!
20.09: @agatgagat - wizyta u gin
24.09: @zuzik85 - wizyta u gin
25.09: @reqiem - wizyta u gin
04.10: @anolianna - badanie 3/4D maluszka
09.10: @zuzik85 - Termin Porodu![emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia dziewczynki[emoji295]

Dziewczyny a ja mam pytanie:
Mialam robione HSG podczas ktorego lekarz powiedzial ze macica jest ladna nie ma zrostow ani nic. A potem inny lekarz przypadkiem zauwazyl endometrioza (poza macica w usg potem badanie i bol wiezadlach macicy).
Czy mialyscie HSG i na nim juz bylo widac ze cos jest nie tak?
Czekam jeszcze tydzien na lekarza... potem zobaczymy co mi powie.
HSG nie jest aż tak dokładne widać przepływ w miarę kształt macicy generalnie te przestrzenie, ktróe płyn wypełnia widać nic innego... poza macicą nie zobaczy w trakcie

A możesz jeszcze powiedzieć jakie badania musiałaś wcześniej zrobić przed wizytą na oddziale?

Tak, na Polnej. Opieka rewelacja. U mnie ten miesniak tez mojej ginekolog nie przeszkadzal a jednak sie za niego zabrali. Tez czekalam nie caly miesiac. :) Idz, idz naprawde warto. Pamietaj takie rzeczy jak mi zdarzaja sie bardzo rzadko.

Tak naprawde zadnych nie trzeba robic bo wszystkie wykonuja w dzien przyjecia. Dodatkowo tylko stosowalam gynalgin 7dni przed szpitalem.

reklama
Ja juz po. Na razie nic nie popękało, wiec czekam na pęknięcie. Ostatnio popękało szybko, iui robiona na pękniętych, a teraz pękanie trwa dłużej. Zobaczymy co to bedzie :) Oby popękały :)

Do góry